Buitenactiviteiten

Zeilen in Kampen

1 uur
€ 250,00
3 uur
€ 750,00
4 uur
€ 950,00
Langere tocht
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Zeilen in Kampen

De perfecte mix tussen inspanning en ontspanning en een mooi voorbeeld van echte teambuilding; zeilen in Kampen. Naast het feit dat Kampen het mooiste stadsfront van Nederland heeft ligt het ook nog eens centraal in het land. Een ideale plek om uit te varen voor uw bedrijfsuitje dus. Daarnaast is het natuurgebied rondom Kampen prachtig en veelzijdig, het landschap waarin Kampen ligt wordt niet voor niets “Nederland in het klein genoemd”. Genoeg redenen voor een heerlijke tijd op het water met collega’s, vrienden of familie. Zeilen staat garant voor een hoop gezelligheid!

Onze zeiltochten zijn geheel naar wens samen te stellen, zowel qua tijdsduur als de invulling van de catering aan boord. Dit kan natuurlijk onder het genot van een hapje en drankje maar een BBQ aan boord behoort ook tot de mogelijkheden. Ziet u het al voor u? De avond tegemoet op een zomerse dag, gezelligheid aan boord en de wind in de haren.

Zodra je aan boord stapt van zeilschip Jannes van Campen start de gezelligheid. Benedendeks vind je een prachtig bruincafé dat geheel in stijl is ingericht met hout dat afkomstig is uit één van de schepen van de Holland-Amerika lijn. Gezellig en knus maar met voldoende ruimte voor iedereen. Ook de Captains Lounge spreekt tot de verbeelding. Met zijn heerlijke plofbanken kom je hier echt even tot rust en geniet je van een welverdiend drankje of hapje. Of je ploft aan dek in de heerlijk zitzakken die je echt alles even doen vergeten.

Met de sfeer aan boord en Kampen als decor kunnen we uw groepsuitje of bruiloft tot een onvergetelijke dag of beleving maken. Een tocht van 1 uur waarbij op de motor gevaren wordt, of een dagtocht waarbij, als de wind het toelaat, zo snel mogelijk de zeilen gehesen worden. De mogelijkheden zijn breed en divers, we denken graag mee in jullie wensen.

Tijdsduur zeiltochten:
1 uur – rondvaart over de IJssel
vanaf 3 uur – het echte werk

Prijzen zeiltochten:
1 uur – € 250,- totaalprijs
3 uur – € 750,- totaalprijs
4 uur – € 950,- totaalprijs
Voor tochten langer dan 4 uur maken we graag een passend voorstel

Mogelijkheden catering:
Bittergarnituur, BBQ, lunch met streekproducten, losse drankjes vanaf € 2,- per stuk, drankafkoop vanaf € 7,50 p.p.

Een zeiltocht in Kampen is natuurlijk ook een leuke aanvulling op uw bestaande programma of in combinatie met één van onze andere activiteiten.

Vragen over zeilen in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over zeilen in Kampen.

Zeilen Kampen in het kort

  • Tijdsduur: vanaf 1 uur
  • Inclusief: BTW, schipper, brandstof
  • Aantal pers.: geen minimum, maximaal 40 personen op Jannes van Campen. Grotere groep?
    Vraag ons gerust naar andere schepen waarmee we samenwerken.
  • Opties: lunch of BBQ aan boord, workshop aan boord

 

Onze klanten over zeilen in Kampen:
“We hebben het erg prettig gehad op het schip. In het begin was het aardig regenachtig maar gaandeweg de tocht werd het droog en kwam er zo waar nog een zonnetje door. Bemanning, eten en drinken was prima geregeld. Dank voor de organisatie. Voor nu en nog eens ;).”
– Van Dijk Educatie, bedrijfsuitje

“Als medeorganisator van het teamuitje wil ik jullie bedanken voor de hartelijk ontvangst op de boot. Wij hebben genoten van de mooie verhalen van de schipper, de uitstekende catering en natuurlijk de aandacht van de gastvrouw en de matroos. Nogmaals dank voor de goede zorgen.”
– Gemeente Hellendoorn, personeelsuitje

“Wij hebben een super relaxte dag gehad en ik heb van mijn collega’s alleen positieve geluiden ontvangen. De catering was uitstekend verzorgd en de catering dame was helemaal top! Een ontzettend lieve gezellige dame! De schippers waren lekker relaxed en ook heel gezellig, kortom het was een heerlijke dag!”
– Universiteit Wageningen, personeelsuitje

“Het was een heerlijke, gezellige middag/avond. Ik heb tot nu toe louter positieve feedback gekregen van mijn collega’s dus voor ons was het zeker een geslaagd bedrijfsuitje! Complimenten voor de hartelijke bemanning.”
– Webasto, bedrijfsuitje