Buitenactiviteiten

Rondvaart Kampen

10 - 12 personen
€ 110,00
13 - 30 personen
€ 175,00
30 - 40 personen
€ 250,00
40+ personen
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Rondvaart Kampen

Met het mooiste stadsfront van Nederland is een bezoek aan Kampen zeker de moeite waard. En dat stadsfront kun je natuurlijk het beste bekijken vanaf het water met een rondvaart op één van de vele schepen die in Kampen liggen afgemeerd. Dat kan met een schip van de Bruine Vloot, een salonboot met een capaciteit tot 200 personen, of met wat kleinere bootjes die tot 12 personen mogen varen. Er is dus keuze genoeg.

Naast het mooie stadsfront heeft Kampen ook een prachtig buitengebied dat deel uitmaakt van landschap IJsseldelta. Een prachtig natuurgebied dat niet voor niets “Nederland in het klein” wordt genoemd. Er zijn diverse mogelijkheden voor een mooie route die aan de hand van de beschikbare tijd en uw budget voor u wordt uitgestippeld.

Tijdens de vaartocht kunnen jullie naar wens genieten van een hapje of drankje aan boord maar ook een BBQ of buffet behoort tot de opties. Ziet u het al voor u? Op een zomerse dag de avond tegemoet, gezelligheid en een ontspannen sfeer aan boord met de wind in de haren. Ook op het gebied van vermaak kunnen we veel voor jullie verzorgen, van workshop tot muziek, afhankelijk van het schip dat bij jullie past kunnen we een totaalconcept voor jullie samenstellen.

Een rondvaart in Kampen is natuurlijk ook een leuke aanvulling op uw bestaande programma of in combinatie met één van onze andere activiteiten, bijvoorbeeld met de stadswandeling. Zo ziet u het beste vanaf het water en hoort u de verhalen in de stad zelf van een ervaren stadsgids.

Vragen over een Rondvaart in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een rondvaart of vaartocht in Kampen.

Rondvaart Kampen in het kort

  • Tijdsduur: vanaf 1 uur
  • Aantal personen: van 10 tot 200 personen of meer i.c.m. één van onze andere activiteiten
  • Prijzen:  Afhankelijk van groepsgrootte en tijdsduur
  • Inclusief: BTW, brandstof, schipper en verzekering
  • Locatie: IJssel en buitengebied Kampen

Onze klanten over de Rondvaart in Kampen:
“Het weer was geweldig, we hebben genoten van de vaartocht, de sfeer was goed, drinken voldoende en de kwaliteit van de BBQ prima. De schipper was enthousiast en we hebben omgeving Kampen kunnen bekijken zoals we normaal nooit zien. Het had wat ons betreft nog wel wat langer mogen duren.”
– Stichting Multitudine, teamuitje

“Wij vonden het zeer geslaagd, omdat het aansloot bij onze wensen; betaalbaar, mogelijkheid om zelf eten/drinken mee te nemen. De boot zag er keurig uit en we konden er makkelijk op met z’n allen. De schipper was aardig en correct. Fijn dat er ook reddingsvestjes voor de kinderen waren. Kortom, wij hebben een heerlijke middag gehad! Bedankt!”
– Familie de Marie, familieuitje

“Wij hebben afgelopen vrijdag een mooie vaartocht gemaakt met een heel vriendelijke schipper. De boot was schoon, we zaten lekker uit de wind maar konden ook lekker in de wind voor op de boot staan. De schipper vertelde allerlei interessante wetenswaardigheden over Kampen. We hebben een mooie tocht gemaakt, een uur lang. Alle lof! Ook het reserveren van de boot is goed geregeld, we wisten precies waar we aan toe waren. Bedankt dus!”
– Familie Willems, familieuitje

“De boottocht met onze familie was een groot succes. Niet alleen was het weer meer dan voortreffelijk, ook de boot en schipper waren meer dan prima. We hebben heerlijk langs Kampen gevaren, terwijl de schipper prima uitleg af. Ook zijn we nog even in de haven wezen kijken, zodat we de Kamper Kogge konden zien. Kortom, mijn complimenten!”
– Familie Van der Veen, familieuitje

“Wil even laten weten dat boottocht zeer geslaagd was! We hebben genoten en Wolter was een top schipper die ook veel kon vertellen. Echt top! De lunch was ook heel goed! Soep verrukkelijk en goed warm, heerlijke broodjes en wraps. Goed gevarieerd en lekker. Echt super goed voor elkaar allemaal. Heel erg bedankt! Iedereen vond het geweldig.”
– Mevr. Vos-van Dijk, vriendinnenuitje