Buitenactiviteiten

Segwaytocht

Tocht 1,5 uur
€ 47,50 p.p.
Tocht 2,5 uur
€ 62,50 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Segwaytocht

De Segway is een hypermodern apparaat die je steeds vaker rondrijden op festivals en in de stad. Het is een bijzonder voertuig op 2 wielen dat je gerust als bijzonder kunt bestempelen; geruisloos, zelfbalancerend, wendbaar en met zijn futuristische uiterlijk een mooie verschijning. Bijkomend voordeel is dat het apparaat elektrisch is aangedreven en daardoor dus een duurzaam karakter heeft. Je vraagt je wellicht af of het niet moeilijk is om zo’n apparaat te besturen. Natuurlijk, in het begin is het even wennen, maar het is erg verrassend om te zien hoe snel iedereen aan het voertuig went. De Segwaytocht staat garant voor een blijvende herinnering.

Na een korte instructie door de professionele instructeur stappen de deelnemers ieder op een eigen voertuig. Er is een klein parcours uitgezet met pionnen zodat er meteen bochtjes geoefend kunnen worden. Bij het goed afleggen van het parcours zit het oefenen erop en zijn de deelnemers klaar voor de Segwaytocht, een stadswandeling 3.0! Met het bereik van de Segway kun een wat grotere route afleggen dan wanneer je dat tijdens een traditionele stadswandeling zou doen. Uiteraard ligt het accent op de bijzondere ervaring met het voertuig maar de gids zal jullie niet onthouden van leuke wetenswaardigheden over de stad. De route zal leiden langs de mooiere bezienswaardigheden van de stad, al zullen jullie gauw opmerken dat jullie zelf ook een bezienswaardigheid zijn.

De Segwaytocht is een ontspannende manier voor het verkennen van onze prachtige stad die u als unieke ervaring zeker bij zal blijven.

Vragen over de Segwaytocht?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Segwaytocht.

Segwaytocht in het kort

  • Tijdsduur: 1,5 of 2,5 uur
  • Steden: Kampen, Zwolle en Hattem
  • Aantal personen: vanaf 8-10 personen, grotere groepen op aanvraag of o.b.v. wisselprogramma
  • Inclusief: BTW, deskundige begeleiding, huur Segway, iedereen een eigen voertuig, drankje bij 2,5 uur
  • Deelname is op eigen risico, minimum leeftijd 16 jaar, vraag naar het aansprakelijkheidsformulier