Binnenactiviteiten

Workshop Mozaïek

10 - 20 personen
€ 29,75 p.p.
21 - 30 personen
€ 28,75 p.p.
30+ personen
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Workshop Mozaïek

Een workshop die het beste in je naar boven haalt als het om creativiteit gaat. De workshop mozaïek is een veelzijdige workshop die erg geschikt is voor een divers gezelschap. Want ook mannen kunnen hun hart ophalen tijdens het maken van hun eigen kunstwerk. Jullie zullen een terracotta bord gaan inleggen met stukjes tegel die jullie zelf op maat zullen knippen. Maar voor het zo ver is gaan jullie van start met het ontwerp. Je kunt hierbij gaan voor één van de voorbeelden die klaarliggen maar het is natuurlijk leuker om het persoonlijk te houden. Je geluksgetal, het logo van je favoriete club of een symbool, alles is mogelijk.

Het ontwerp breng je vervolgens met carbonpapier over in de schaal waarna je deze kunt gaan inleggen. Er is keuze uit 20 verschillende kleuren dus maak het zo bont als je zelf wenst. Met behulp van een speciale tang knip je de stukjes tegel in de gewenste vorm zodat ze mooi in het ontwerp passen. Met tegellijm plak je vervolgens de stukjes in het ontwerp. Het eindresultaat wordt hiermee steeds beter zichtbaar en dat werkt plezierig. Uiteindelijk ga je naar huis met een prachtig werkstuk dat een mooi plekje verdient. Hang hem op aan de wand of gebruik het als fruitschaal, leuk toch?!

Vanwege de droogtijd van de tegellijm kan het werkstuk pas na 24 uur worden gevoegd. Hiervoor krijg je uiteraard een instructie en voegsel mee naar huis waarmee het eenvoudig is om het af te maken.

Vragen over de Workshop Mozaïek?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Workshop Mozaïek.

Workshop Mozaïek in het kort

  • Workshop Mozaïek is o.b.v. het inleggen van een terracotta bord. Tegen meerprijs is ook een dienblad of ander voorwerp mogelijk.
  • Tijdsduur: ongeveer 2,5 uur
  • Aantal personen: vanaf 10 personen
  • Inclusief: BTW, materialen en deskundige begeleiding
  • Ook op eigen locatie mogelijk
  • Afhankelijk van de locatie kunnen hier extra kosten aan verbonden zijn,
    vraag gerust een offerte aan

Onze klanten over de workshop Mozaïek:
“Wij hebben genoten van de workshop! Het was een leuke, gezellige locatie en we voelden ons erg welkom, werden enthousiast ontvangen, kregen koffie en lekkers, maar vooral goede uitleg over de mozaïekworkshop! We hebben allemaal een erg leuk werkstuk gemaakt en zijn allen zeer tevreden.”
Gemeente Noordoostpolder – Personeelsuitje