Buitenactiviteiten

Boogschieten

2 uur - tot 40 pers.
€ 225,-
Langer
Grotere groep
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Boogschieten

De verhalen over de echte meesterschutters zijn jullie vast wel bekend?! Wilhelm Tell en Robin Hood, de grootmeesters in boogschieten. En ok, wellicht kunnen jullie je hier niet aan meten maar we gaan er in ieder geval voor zorgen dat we heel dicht in de buurt komen. Onze ervaren instructeurs gaan jullie daar uiteraard bij helpen. Na een duidelijke instructie zal er eerst worden geoefend zodat jullie goed beslagen ten ijs komen als het er echt op aankomt. En dan is het maar hopen dat je ook onder druk presteren kunt.

Hoewel boogschieten een traditionele activiteit is blijft het ons verbazen hoeveel mensen het nog nooit gedaan hebben, of hoe leuk ze het nog vinden na een tweede of zelfs derde keer. De verhalen die dan loskomen zijn geweldig om te horen. En dat maakt het voor ons nog uitdagende om het weer tot een succes te maken. En daar zal de ene deelnemer wat meer aanwijzingen voor nodig hebben dan de ander, maar dat voelen onze instructeurs feilloos aan.

Boogschieten is een flexibel in te zetten activiteit die we kunnen verwerken in een spelprogramma maar die ook een bedrijfsfeest, jubileumviering of publiek evenement kan opluisteren. Het trekt mensen aan is laagdrempelig om aan deel te nemen waardoor deelnemersaantal snel oploopt. Indien we deze activiteit als los onderdeel verzorgen dan werken we op basis van een instuif; iedereen die wil deelnemen kan aansluiten op een moment dat het haar of hem uitkomt.

Totaalprijs op basis van instuif 2 uur (minimum) € 225,-
In 2 uur kunnen we 40 personen minimaal 1 x laten schieten
Wilt u boogschieten verwerken in een programma dan gelden andere prijzen

Inclusief: 2 boogschietbanen, 1 instructeur, op- en afbouwen, prijsje voor de hoogste score en BTW
Exclusief: eventuele reiskosten en kilometers

Vragen over Boogschieten?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de activiteit boogschieten.

Boogschieten in het kort

  • Tijdsduur: minimaal 2 uur
  • Afhankelijk van locatie zowel binnen als buiten mogelijk, we komen graag even kijken
  • Exclusief: eventuele kosten locatie, reiskosten en kilometers
  • Inzetbaar voor: open dag, bedrijfsfeest, publieke evenementen, familiedag of sportdag
  • Opties: combinatie met blaaspijpschieten en/of buksschieten, of verwerk deze activiteit in een activiteitenprogramma op maat