Buitenactiviteiten

Batavia’s Goudjacht

25 - 50 personen
€ 55,50 p.p.
50+ personen
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Batavia’s Goudjacht in Batavialand

Batavia’s Goudjacht is een spectaculair activiteitenprogramma op een te gekke en zeker zo sfeervolle locatie. In verschillende teams wordt er gestreden om de hoofdprijs, een grote goudklomp! Aan het begin van het spel krijgt ieder team een aantal goudklompjes waarmee men opdrachten kan inkopen. Indien een opdracht geheel of gedeeltelijk goed uitgevoerd wordt, verdient het team daarmee extra goudklompjes. Het team dat uiteindelijk de meeste goudklompjes heeft, wint daarmee het handelsspel.

De deelnemers worden ontvangen met een kopje koffie of thee in één van de sfeervolle zalen. Tijdens de ontvangst worden de teams samengesteld en wordt er een team captain aangesteld. Zodra alle captains zijn aangewezen begint met een ludieke opdracht de spannende strijd om te bepalen welk team als eerste een opdracht mag kopen.
De teams kunnen zelf de activiteiten inkopen met het startkapitaal aan goud wat ze bij de start ontvangen hebben. Een moeilijke opdracht kost wat meer, maar levert daarentegen ook meer op. Een makkelijkere opdracht kost minder, maar kan ook sneller uitgevoerd worden. Welke tactische beslissingen zullen de teams nemen?

Doordat de teams zelf kunnen kiezen uit de activiteiten komt er voor ieder wat wils voorbij. Iedereen kan dus zijn of haar stempel op de dag drukken. Voor de mensen die minder actief zijn krijgt elk team een Quiz mee tijdens de activiteiten. Deze quiz bestaat uit een 30-tal leuke raadsels en wetenswaardigheden over de werf. Elk goede antwoord levert goud op!

Activiteiten die binnen het standaardprogramma vallen zijn:
Boogschieten, vat water halen, klimmen naar het nest, scheepsonderhoud, specerijen raden, knopen, zeemanslied maken, 3D-puzzel en de mega tangram.

Mogelijke activiteiten bij grotere groepen en/of op aanvraag:
Vlotten bouwen, buksschieten, blaaspijp schieten, de oversteek en meer teamopdrachten.

Vragen over Batavia’s Goudjacht in Batavialand?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over Batavia’s Goudjacht.

Batavia’s Goudjacht in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 2,5 uur
  • Aantal personen: 25 – 100+ personen Minder dan 25 personen? Neem contact op voor de mogelijkheden.
  • Inclusief: ontvangst met koffie/thee, BTW, entree Batavialand (€ 16,00), gebruik materialen, deskundige begeleiding, een prijsje voor het winnende team
  • Locatie: Batavialand Lelystad
  • Extra opties: rondleiding door museumdocent, ontvangst met lunch, afsluiting BBQ of diner, luxere activiteiten, pauzedrankje met bittergarnituur

Onze klanten over Batavia’s Goudjacht:
“Namens EEGA te Deventer willen we jullie allen bedanken voor de gezellige dag en begeleiding. We horen positieve reacties van onze collega’s. De diversiteit van de activiteiten en de keuze daarin werd erg gewaardeerd. Vriendelijke enthousiaste begeleiding! Ook het samenwerken met een hoofdverantwoordelijke per groep is ons goed bevallen. Mede door de Quiz ging de groep ook in de pauze bij elkaar zitten en werd de teamgeest vergroot.”
EEGA Deventer – bedrijfsuitje

“Een programma bedenken voor al onze collega’s, partners en kinderen is niet makkelijk, maar wel gelukt! De combinatie van Batavia’s goudjacht voor de oudere kinderen en volwassenen en een rondleiding door Piraat Ratje en een blacklight speurtocht voor de jongere kinderen was erg leuk. Voor ieder wat wils. Gelukkig was alles bij elkaar in de buurt, zodat het echt een familiedag was.”
Squerist – Bedrijfs-familiedag