Buitenactiviteiten

Batavia’s Moordzaak

15 - 25 personen
€ 22,50 p.p.
21 - 35 personen
€ 21,00 p.p.
36+ personen
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

GPStocht Batavia’s Moordzaak

Een moord in het populaire winkelgebied Bataviastad, heel Lelystad in rep en roer. Ook op het politiebureau heerst er grote paniek rond Batavia’s Moordzaak want zolang er geen dader is opgepakt blijft de onrust. Al diverse rechercheurs zijn op de zaak gezet maar een aantal belangrijke sporen en aanwijzingen ontbreken. De weinige aanknopingspunten maken het lastig om te achterhalen wie de moord heeft gepleegd en waar het moordwapen is achtergelaten. En juist dat moordwapen is belangrijk voor de rechtszaak.

Jullie hulp wordt ingeroepen om zo snel mogelijk de naam van de dader te achterhalen en het moordwapen op te sporen. Gelukkig heeft de dader niet alle sporen uit kunnen wissen in het gebied en is zijn route na te gaan. Met behulp van een GPS gaan jullie diverse plekken in het gebied langs om aanknopingspunten te vinden. Door stevig speurwerk te verrichten zullen jullie codes verdienen die op hun beurt aanwijzingen opleveren over de naam van de dader. Nu hopen dat jullie de de raadsels begrijpen en helder kunnen blijven denken. Want hoewel jullie hetzelfde doel hebben loopt de concurrentiestrijd tussen de teams met de minuut op. Daar zorgen de hints en tussenstanden die jullie per SMS toegestuurd krijgen wel voor!

Het team dat gedurende de GPStocht de meeste punten weet te scoren is de winnaar van het spel.

Verloop programma:
De deelnemers worden ontvangen op een grasveld nabij Batavialand waarna het spel zal worden opgestart door één van onze instructeurs. Gemiddeld duurt het spel 1,5 tot 2 uur, dat is afhankelijk van het fanatisme en de snelheid van de deelnemers zelf.

Vragen over GPStocht Batavia’s Moordzaak?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de activiteit Batavia’s Moordzaak.

GPStocht Batavia’s Moordzaak in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 2 uur
  • Aantal personen: 15 – 100+ personen Minder dan 15 personen? Neem contact op voor de mogelijkheden.
  • Inclusief: gebruik materialen, prijsje voor het winnende team
  • Exclusief: gebruik eigen mobiele telefoon, 1 per 5 personen
  • Locatie: Rondom Bataviastad
  • Extra opties: blikje fris met versnapering voor onderweg, bezoek aan Batavialand (€ 11,50 p.p.)