Buitenactiviteiten

GPStocht op maat: Over jullie!

Vanaf 10 personen
€ 22,00 p.p.
Bekijk de prijzen per stad
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

GPStocht op maat: Over jullie!

Met de GPStocht op maat kun je collega’s, vrienden, teamgenoten of familieleden echt verrassen. Hoe leuk is het dat wanneer je op een voor jou wildvreemde locatie een vraag toegestuurd krijgt per SMS die over jou persoonlijk gaat? Die vraag kan gaan over het team waarin je speelt, het bedrijf waar je voor werkt of de vriendengroep waarvan je deel uitmaakt. We kunnen het zo persoonlijk maken als jullie wensen, jullie leveren namelijk zelf de ingrediënten aan die wij zullen verwerken in de GPStocht.

Met een GPS en mobiele telefoon gaan de deelnemers het spelgebied in op zoek naar de voorgeprogrammeerde coördinaten. Dat spelgebied kan een industrieterrein of binnenstad zijn, maar ook in een bos is het goed mogelijk een GPStocht uit te zetten. Eenmaal aangekomen op de coördinaten zal er een foto gespot moeten worden, dat valt nog niet mee aangezien de foto’s zijn afgedrukt in grijswaarden.

Zodra de juiste foto is gevonden sms’en de deelnemers de daarbij behorende code door waarna ze per SMS een meerkeuzevraag ontvangen. Deze vraag kan gaan over de organisatie waar je werkt, de voetbalcompetitie of de vrijgezel van de groep, en zijn helemaal naar eigen wens in te vullen. Door het oplossen van de vragen verdienen de deelnemers aanwijzingen die uiteindelijk leiden naar een woord dat past bij de dag of die jullie het beste beschrijft. Na het vinden van het woord krijgen de teams een hint over de vindplaats van een schat die ergens in de stad verborgen ligt.

De op maat gemaakte GPStocht is spannend, interactief en nodigt uit tot fanatiek spelen. Tijdens het spel worden de deelnemers op de hoogte gehouden van de tussenstand maar zullen ze ook hints ontvangen. En dat maakt dat we dan regelmatig groepen zien rennen, te gek om te zien!

Vragen over een GPStocht op maat?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over deze gepersonaliseerde GPStocht op maat.

GPStocht op maat in het kort

  • Maatwerk: zelf leveren jullie 20 meerkeuzevragen aan
  • Aantal personen: afhankelijk van stad van voorkeur
  • Steden: Hasselt, Hattem, Genemuiden, Kampen, Zwolle, Lelystad, Zutphen, Deventer, Meppel, Heerenveen, Leeuwarden, Borger en Groningen. Overige steden op aanvraag.
  • Tijdsduur: ongeveer 2 uur
  • Inclusief: BTW, gebruik materialen, voorwerk, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team
  • Exclusief: gebruik mobiele telefoon
  • Opties: koffie/thee of fris bij ontvangst in horecagelegenheid, blikje fris met versnapering voor onderweg

Onze klanten over de GPStocht op maat:
“Voor een dag voor leidinggevenden van Sanquin Bloedvoorziening in het kader van gezondheidsmanagement hebben we Eventmate ingehuurd voor een GPS wandeling. We wilden zo laten zien wat een leuke dingen je kunt doen rond stimuleren van bewegen. Het was perfect georganiseerd. Helemaal op maat, met vragen die bij het thema pasten. We hebben erg veel plezier gehad en de tijd werd erg goed bewaakt. Chapeau en zeker aan te raden!”
– Sanquin, bedrijfsuitje

“Wij hebben Eventmate gevraagd een custom-made teambuilding-event samen te stellen, op basis van onze wensen. Eventmate kon een uitdagend GPS spel aanbieden, die hierop naadloos aansloot. In een persoonlijk gesprek zijn alle details doorgenomen, en werden er leuke aanvullingen aangedragen om het thema teambuilding nog meer uit te bouwen. De dag zelf was een succes, mede door de duidelijke en goede begeleiding van de instructeur. Een ontzettend leuk concept!”
– ING, bedrijfsuitje