Binnenactiviteiten

Masterchef Zwolle

8 - 35 personen
€ 85,00 p.p.
35+ personen
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Masterchef Kookworkshop Zwolle

Een kookworkshop is een ideaal bedrijfsuitje of familieuitje! Want in de keuken leer je elkaar pas echt goed kennen. Blijkt je directe collega toch ineens heel secuur of raakt die leuke oom toch enorm gestrest van alle handelingen.

Tijdens Masterchef vormt een stevige teamstrijd het belangrijkste ingrediënt. De groep wordt in verschillende brigades opgedeeld waarna de teams met behulp van een GPS apparaat moeten jullie op zoek naar de aanwijzingen. Deze zijn op diverse aantrekkelijke locaties in het centrum van Zwolle te verzamelen. Doorzie je de cryptische omschrijving en ontcijfer je de puzzels bijtijds, dan weet je exact welke ingrediënten je moet kiezen uit de kist. Maar waar is jullie kist verstopt?

Het spel kent drie ronden die opgebouwd zijn uit verschillende elementen. Het winnende team is zowel snel als secuur, weet de juiste smaken te combineren en presenteert de gerechten ook nog eens voortreffelijk. Uiteraard mogen jullie het zelf lekker opeten. En omdat jullie tijdens dit uitje ook volop mogen ontspannen, zetten we de tijd dan even stil. Een smakelijk uitje!

Vragen over Masterchef Kookworkshop Zwolle?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over onze kookworkshops.

Masterchef Kookworkshop in het kort

  • Tijdsduur: 5 uur
  • Aantal personen: 10 – 35 personen
  • Locatie: Binnenstad Zwolle
  • Inclusief: ontvangst met koffie/thee, interactieve GPStocht, BTW, ingrediënten, gebruik materialen, drankjes tijdens de workshop, professionele begeleiding
  • Exclusief: gebruik mobiele telefoon, 1 per team