De leukste personeelsuitjes in Genemuiden!

Bedrijfsuitje Genemuiden

Is het weer tijd voor jullie bedrijfsuitje Genemuiden? In en om Genemuiden is er van alles te doen om jullie groepsuitje tot een succes te maken. De stad heeft dankzij haar gunstige ligging aan het Zwartewater voldoende mogelijkheden om er op uit te trekken. Het interessante en knusse centrum herbergt nog slechts een aantal mooie oude panden die de vele stadsbranden die Genemuiden hebben geteisterd wel hebben overleefd.

Wat je zeker moet zien tijdens jullie bedrijfsuitje Genemuiden!

Genemuiden ligt in een prachtig gebied met veel groen en water en dat maakt dat de stad zich uitstekend leent voor een tocht door het buitengebied. Dat kan zijn met de snorfiets maar leuker is het om gebruik te maken van de tandem, daarmee weet je zeker dat je de lachers op je hand hebt. De binnenstad van Genemuiden verkennen kun je op een interactieve manier doen middels onze GPStochten. Het zijn uitdagende spellen die door middel van tussenstanden en hints per sms steeds fanatieker gespeeld zullen worden.

Bedrijfsuitje Genemuiden op maat!

De meeste activiteiten uit ons aanbod vinden plaats in de binnenstad maar het kan zijn dat jullie liever op een eigen locatie aan de slag gaan. Ook dan hebben we diverse mogelijkheden voor jullie. Dat kunnen sportieve activiteiten als boogschieten en klimmen op een mobiele klimwand zijn, maar jullie kunnen ook creatief aan de slag. Bijvoorbeeld tijdens de workshop mozaïek of het boetseren van elkaars hoofd in klei.

Vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje Genemuiden?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een geschikt bedrijfsuitje.