De leukste personeelsuitjes in Lelystad!

Bedrijfsuitje Lelystad

Willen jullie eens in een andere omgeving met elkaar bezig zijn? Ga dan voor het bedrijfsuitje Lelystad! Niet het meest voor de hand liggend misschien maar wel zo bijzonder. Want Lelystad heeft veel te bieden; archeologische vondsten, nautische musea, Batavialand, Bataviahaven en niet te vergeten winkelwalhalla Bataviastad. Met deze gezamenlijke aantrekkingskracht goed voor miljoenen dagjesmensen en toeristen. Het maakt het gebied, dat ver buiten het stadscentrum ligt, aantrekkelijk voor jullie bedrijfsuitje. Je hoeft je er geen moment te vervelen en de voorzieningen zijn dik in orde. Parkeren is geen enkel probleem en ook over de bereikbaarheid hoef je je niet druk te maken. De omgeving maakt dat je helemaal op kunt gaan in jullie bedrijfsuitje Lelystad.

Batavialand maakt jullie bedrijfsuitje Lelystad onvergetelijk!

Batavialand in Lelystad is één van de bekendste trekpleisters van deze jonge stad. Al in 1985 begon Willem Vos met de bouw van de replica van VOC-retourschip de Batavia. Wat begon met enkel een bouwwerf is nu uitgegroeid tot een groot bezoekerscentrum waarbij meerdere schepen te bezichtigen zijn. Op de werf zelf kun je een touwslagerij, zeilmakerij, smederij en houtbewerkingsatelier vinden die vrijwel altijd in werking zijn. Genoeg te zien en te beleven dus. Met onze speciaal op de werf toegeschreven activiteitenprogramma’s zullen jullie dit bedrijfsuitje Lelystad niet snel vergeten.

Bedrijfsuitje Lelystad op maat!

Onderstaande activiteiten zijn slechts een aantal voorbeelden van programma’s die we kunnen verzorgen. Het kan goed zijn dat jullie voorkeur er niet bij zit of dat het net niet helemaal past. Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, veel van onze programma’s zijn te combineren waarmee we vervolgens jullie uitje op maat kunnen samen stellen. En dat kan ook op uw eigen locatie, wel zo makkelijk!

Vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje Lelystad?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een geschikt bedrijfsuitje.