De leukste personeelsuitjes!

Bedrijfsuitjes

Heeft u de taak gekregen om dit keer een invulling te vinden voor jullie bedrijfsuitje of personeelsfeest? Dat kan een hele opgave zijn gezien de diversiteit van de groep en het feit dat jullie misschien al heel veel hebben gedaan. En uiteraard wil je wel dat iedereen een leuk uitje beleeft en het naar zijn zin heeft. In ons aanbod van groepsuitjes zijn de meeste activiteiten en workshops geschikt voor diverse groepssamenstellingen. Maar om het iets eenvoudiger te maken kunt u op deze pagina enkel de opties vinden die vaak worden gekozen voor bedrijfsuitjes. Bij de geselecteerde workshops, activiteiten en arrangementen mag u ervan uitgaan dat ze passen bij het doel van het uitje; op een laagdrempelige manier samenzijn en plezier hebben.

In ons aanbod van bedrijfsuitjes is een ruime keuze aan verschillende activiteiten zodat er voor ieder budget en voor iedere groepsgrootte iets passend tussen zit. Dat kan een enkele activiteit zijn maar het is ook mogelijk om meerdere activiteiten te koppelen zodat er een dagvullend programma ontstaat, al dan niet met een BBQ of diner ter afsluiting. Als full-service evenementenorganisatie leggen we graag uw bedrijfsuitje van A tot Z vast. En dat is voor u als organisator wel zo prettig, op deze manier heeft u tijdens de dag zelf maar één aanspreekpunt en zijn de lijnen kort.

Bent u op zoek naar bedrijfsuitjes die geschikt zijn voor een grotere groep?

Voor grotere groepen kan het soms lastig zijn om een geschikt bedrijfsuitje te vinden. Want naast een geschikte locatie die past bij de groepsgrootte is ook de invulling vaak een hele puzzel. Voor grotere groepen maken we dan ook altijd een programma op maat waarin we de gewenste tijdsduur en wensen op het gebied van activiteiten verwerken. Dat kan in een keuzeprogramma waarbij de deelnemers voor aanvang de keuze hebben uit verschillende workshops of activiteiten. Maar we hebben ook een uitdagend handelsspel waarbij de deelnemers in teams ter plekke bepalen welke opdrachten ze gaan uitvoeren. Door de speelse opzet van het programma en het feit dat mensen zelf hun stempel op de dag drukken zijn de reacties standaard lovend. Dus ook voor XL bedrijfsuitjes bent u bij ons aan het juiste adres.

Wilt u meer informatie over onze bedrijfsuitjes of heeft u speciale wensen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over een passende invulling van uw bedrijfsuitje. En mocht u naar iets op zoek zijn dat u in ons aanbod nog niet kunt vinden, laat het ons weten!