De leukste groepsuitjes!

Familieuitjes

Het organiseren van een familieuitje kan best een uitdaging zijn. Nergens anders is een groepssamenstelling zo divers als bij familieuitjes. Want naast opa en oma moet het ook voor de jongste kinderen leuk zijn om mee te doen tijdens de dag. Naast het verschil in leeftijd heb je ook nog eens te maken met een verschil in conditie en is er altijd een budget waarbinnen alles plaats moet vinden. Een activiteit moet dus voldoen aan een aantal belangrijke criteria. Op deze pagina hebben we de uitjes geselecteerd waarvan we weten dat ze goed passen voor familieuitjes. Ze zullen stuk voor stuk zowel jong als oud aanspreken.

Veel families waarvoor we al een familieuitje hebben mogen organiseren kozen voor een bepaalde stad omdat ze daar herinneringen in familiesfeer hadden. Hoe leuk is het dan om een interactieve tocht te maken door de stad waarbij je vragen krijgt toegestuurd per SMS die gebaseerd zijn op die herinneringen? Het levert leuke verhalen op! Naast de vele steden waarin we familieuitjes aanbieden werken we ook samen met een aantal niet alledaagse locaties, waaronder de Bataviawerf in Lelystad. Een andere prachtige buitenlocatie is Beachclub BUITEN in Kampen die met een grote ligweide, een strandje en een groot veld van alle gemakken is voorzien. Het kan ook zijn dat u zelf al een locatie op het oog heeft, ook dan hebben we diverse mogelijkheden die we ter plekke op kunnen zetten. Op deze manier kunt u dicht bij huis blijven en heeft u er verder geen omkijken naar!

Familieuitje voor grote families?

Is de familie wat groter en vinden jullie het lastig om iets te vinden dat aan alle eisen voldoet? We stellen met veel plezier een keuzeprogramma voor jullie op waarbij de groep opgesplitst zal worden. Vooraf bepalen jullie welke activiteiten volgens jullie het meest in de smaak zullen vallen waarna de familieleden hun voorkeur aan jullie doorgeven. Op deze manier kunt u er zeker van zijn dat iedereen een plezierig familieuitje heeft.

Wilt u meer informatie over onze familieuitjes?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer wilt weten over een passende invulling van jullie familieuitje. En mochten jullie naar iets op zoek zijn dat u in ons aanbod nog niet kunt vinden, laat het ons weten.