Buitenactiviteiten

Schietarrangement

12 - 20 personen
€ 24,50 p.p.
21 - 36 personen
€ 23,50 p.p.
37 - 60 personen
€ 22,00 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Schietarrangement

Tijdens het schietarrangement kun je van jezelf een ware legende maken en jouw naam toevoegen aan het lijstje met namen als James Bond en Wilhelm Tell. Ok, het vergt enige oefening maar daar kunnen onze instructeurs heel goed bij helpen. Het is leuk om te zien hoe de deelnemers steeds beter overweg kunnen met de verschillende wapens en zichzelf versteld doen staan. Het levert een hoop stoere verhalen op, dat wel. Boogschieten, buksschieten en blaaspijpschieten zijn de onderdelen waar het verschil gemaakt kan worden.

Na het ontvangst krijgen de deelnemers uitleg over het programma waarna ze in verschillende teams gaan schieten met de diverse wapens. Bij elk wapen wordt er eerst uitgebreid geoefend zodat iedereen goed voorbereid is zodra er voor punten geschoten gaat worden. Natuurlijk wordt het winnende team beloond!

Het schietarrangement is als programma te boeken maar kan ook worden ingezet als aanvulling op jullie bedrijfsfeest of tijdens de BBQ. We kunnen alle onderdelen los opbouwen, zowel binnen als buiten, en zijn flexibel in de hoeveelheid materialen zodat er voor iedere groepsgrootte een goede doorloopsnelheid is. Bij een losse inzet van de activiteiten werken we op basis van een instuif, iedereen die het leuk vind kan dan gedurende een vooraf bepaald tijdsbestek langskomen om te schieten. En of dat dan één keer is, of tien keer, het plezier staat voorop.

Ook leuk om de avond geheel in Westernstijl aan te kleden met een rodeostier, spijkerbroek hangen, bierpul schuiven en een Westernbuffet met spare-ribs en steaks. Uiteraard wordt iedereen dan uitgedost met een cowboy-hoed, yihaaaaa!

Vragen over het schietarrangement?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over dit schietprogramma.

Schietarrangement in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 2 uur
  • Inclusief: BTW, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team
  • Exclusief: eventuele reiskosten en kosten locatie
  • Locatie: Kampen, maar ook mogelijk op een locatie naar wens, zelfs binnen. Afhankelijk van de locatie kan het zijn dat er extra kosten gerekend worden,
    vraag gerust een offerte aan
  • Opties: ontvangst met een drankje

Onze klanten over het schietprogramma:
“De activiteit viel goed in de smaak, alleen maar positieve reacties ontvangen. De grote verhalen zullen nog wel even blijven hangen.”
– Dhr. Balder, vriendenuitje