De leukste personeelsuitjes in Deventer!

Bedrijfsuitje Deventer

De binnenstad van deze Hanzestad is een prachtig decor voor jullie bedrijfsuitje Deventer. Het is één van de oudste steden van Nederland en dat staat garant voor een hoop verrassende reacties. Met meer dan 500 Rijksmonumenten is er genoeg te zien; prachtig versierde gevels, bijzondere gevelstenen en beeldhouwwerken maar ook de verschillende parken in de stad maken Deventer aantrekkelijk om te verblijven. Het centrale plein de Brink is helemaal ingericht op horeca en is de plek waar je met vrienden, familie of collega’s samenkomt om te genieten van het leven. En met de vele grote evenementen; denk aan Deventer op Stelten, de Deventer Boekenmarkt en het Dickens Festijn, is er altijd wel iets te doen in de stad. Jullie bedrijfsuitje Deventer

Wat je zeker moet zien tijdens jullie bedrijfsuitje Deventer!

Als je in zo’n oude stad bent dan wil je daar natuurlijk wel iets van zien. Een mooie manier om eens anders naar een stad te leren kijken zijn onze interactieve GPStochten. Met een GPS-apparaat in de hand verkennen jullie de binnenstad en zullen jullie goed op details moeten letten. Uiteraard komen jullie langs de mooiste gebouwen van de stad maar het zal jullie opvallen dat de schoonheid op veel meer plekken te vinden is. Na een GPStocht loop je in het vervolg heel anders door een stad.

Bedrijfsuitje Deventer op maat!

De meeste activiteiten uit ons aanbod vinden plaats in de binnenstad maar het kan zijn dat jullie liever op een eigen locatie aan de slag gaan. Ook dan hebben we diverse mogelijkheden voor jullie. Dat kunnen sportieve activiteiten als boogschieten en klimmen op een mobiele klimwand zijn, maar jullie kunnen ook creatief aan de slag. Bijvoorbeeld tijdens de workshop mozaïek of het boetseren van elkaars hoofd in klei.

Vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje Deventer?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een geschikt bedrijfsuitje.