De leukste personeelsuitjes in Zwolle!

Bedrijfsuitje Zwolle

Jullie bedrijfsuitje Zwolle begint bij ons. Al vanaf de start van ons evenementenbureau organiseren we met veel plezier een breed scala aan groepsactiviteiten in Zwolle. Er zal ongetwijfeld een passende activiteit voor jullie bedrijfsuitje in Zwolle te vinden zijn in ons aanbod. Zwolle heeft het qua uitstraling helemaal; de binnenstad die omgeven door een gracht in de vorm van een ster, het prachtige uiterlijk van museum de Fundatie, ontelbare monumentale panden en bovendien een grote diversiteit aan winkels. Het heeft precies de juiste setting voor jullie bedrijfsuitje Zwolle.

Wat leuk is om te doen tijdens jullie bedrijfsuitje Zwolle!

Naast de historische binnenstad heeft Zwolle ook een groenrijk buitengebied en dat kun je het beste ontdekken tijdens onze hilarische tandemtocht. Een bijzonder vervoersmiddel waarbij je ook echt zult moeten samenwerken, en dat zal niet meteen van een leien dakje gaan. Met onderweg een aantal opdrachten kun je even weer op adem komen, lichamelijk gezien dan. De binnenstad verkennen doe je met een interactieve GPStocht waarbij het fanatisme met de minuut zal stijgen.

Jullie bedrijfsuitje Zwolle afsluiten met een etentje?

Zwolle is natuurlijk mede bekend dankzij Jonnie en Thérèse Boer, dus ook op culinair gebied is het goed toeven. Je kunt je hier letterlijk goed in de watten laten leggen. Maar jullie kunnen er natuurlijk ook zelf voor zorgen dat het jullie aan niets zal ontbreken. Tijdens de Italiaanse kookworkshop bijvoorbeeld waarbij jullie gezamenlijk aan de slag gaan met het bereiden van een 3-gangendiner. Leer je collega’s echt kennen tijden een bedrijfsuitje Zwolle!

Vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje Zwolle?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een geschikt bedrijfsuitje.