Zij gingen jullie voor

Referenties

Door de jaren heen hebben we al heel veel groepsuitjes en bijzondere evenementen mogen organiseren voor zeer uiteenlopende opdrachtgevers. En hoewel we al langer dan 15 jaar werkzaam zijn in de evenementenbranche leren we nog altijd bij, en dat vinden we heel prettig. Door het ontvangen van feedback van onze opdrachtgevers kunnen we blijven groeien in kwaliteit, ons grootste speerpunt. We ontvangen altijd leuke een waardevolle reacties vanuit de groep tijdens het begeleiden van de activiteit of de uitoer van het evenement. Maar ook achteraf houden we contact met onze klant om te vragen naar de bevindingen zodra het uitje al even voorbij is. We zijn erg blij wanneer we ook kritische reacties, tips en verbeterpunten krijgen. Alleen op die manier kunnen we onze activiteitenprogramma’s en diensten nog beter afstemmen op jullie wensen. Uiteindelijk zijn wij pas tevreden als jullie dat ook zijn!

Hieronder willen we jullie alvast een aantal reacties van onze klanten en deelnemers laten zien. Bij de verschillende activiteiten kunt u er nog meer vinden, op deze manier kunt u nog makkelijker afwegen of een activiteit bij jullie past.

Vlotvaren, Steptocht & Mega Tangram bekijk:
“We hebben geslaagde middag gehad en ondanks de regen hebben we toch het hele programma kunnen doorlopen. Al was het even improviseren voor jullie. Top geregeld, we zullen jullie zeker aanraden!”
– Mevr. Penninkhof, Familie Penninkhof

GPStocht & Spel de Pelgrimscode Kampen bekijk:
“Genoten van deze tocht door de stad Kampen, erg verrassend! En het spel haalt echt het nodige fanatisme in iedereen naar boven. Geweldig om te zien! Bedankt voor de organisatie en het advies.”
– Dhr. De Leeuw, Douane

GPStocht & Spel de Pelgrimscode bekijk:
“Namens alle deelnemers kan ik jullie meedelen dat een ieder, Pelgrimscode, als positief heeft ervaren. De speluitleg van de instructeur was goed, de materialen waren goed en niet onbelangrijk het spel was tot op de laatste opdracht een uitdaging. Wij hebben gemerkt dat een ieder tot en met de laatste opdracht gedreven was om als winnaar uit de bus te komen.”
– Dhr. Dijkstra, Van Dalfsen Assurantiën

Teambuilding bekijk:
“We hebben het heel leuk gehad. Jammer dat het zo slecht weer was maar dat heeft niet in de weg gestaan. De locatie was wat donker maar helaas was buiten geen optie vanwege het weer. De inhoud van het programma was goed, de uitleg helder en duidelijk.”
– Mevr. Visser, Lyempf Kampen

Batavia’s Goudjacht bekijk:
“Namens EEGA te Deventer willen we jullie allen bedanken voor de gezellige dag en begeleiding. We horen positieve reacties van onze collega’s. De diversiteit van de activiteiten en de keuze daarin werd erg gewaardeerd. Vriendelijke enthousiaste begeleiding! Ook het samenwerken met een hoofdverantwoordelijke per groep is ons goed bevallen. Mede door de Quiz ging de groep ook in de pauze bij elkaar zitten en werd de teamgeest vergroot.”
– EEGA Deventer, bedrijfsuitje

Rondvaart in Kampen bekijk:
“Wij vonden het zeer geslaagd! De boot zag er keurig uit en we konden er makkelijk op met z’n allen. De schipper was aardig en correct. Fijn dat er ook reddingsvestjes voor de kinderen waren. Kortom, wij hebben een heerlijke middag gehad!”
– Mevr. de Marie, Familieuitje

GPS Moordspel bekijk:
“Eventmate, bedankt voor de GPStocht door Kampen. Een prima georganiseerd Moordspel. Onze collega’s vonden het ook erg geslaagd! Nogmaals dank voor de goede organisatie. Binnenkort maar eens een ander spel uitproberen!”
– Dhr. Hendriks, Rabobank

Codekraker Lelystad bekijk:
“Het feestje van oudgedienden van de brandweer was zeer geslaagd. Mensen waren heel tevreden met de rondleiding en daarna het spel Codekraker. Het is niet alleen een leerzaam spel maar je moest ook goed nadenken over de opdrachten. Die zijn heel leuk maar soms ook erg moeilijk, echte hersenkrakers. De oplossing is vaak heel simpel. Het bevordert de samenwerking in het team, je bent echt samen bezig”
– Oud-gedienden Brandweer Lelystad

GPS Tandemtocht bekijk:
“We hebben een hele geslaagde dag gehad! Alles was goed geregeld. De lunch was uitgebreid en lekker en de tandemtocht was ook geslaagd. Persoonlijk vond ik de route van de tandemtocht erg leuk. De collega waarmee ik op de fiets zat komt van buiten Kampen en zij zei dat ze Kampen normaal gesproken zag als stenen stad, maar dat ze het mooi vond om het buitengebied te zien. Al met al een topdag! Niets op aan te merken.”
– Dhr. van Droog, Te Biesebeek

GPS Kamper Uien-spel bekijk:
“We hebben veel geleerd over Kampen. Onderweg werden we aardig aangekeken met onze vogelkooitjes in de aanslag, wat het geheel erg humoristisch maakte. We hebben enorme lol gehad en sorry dat de kanarie het niet heeft overleefd, haha!”
– Mevr. Cieremans, Jeugdtheater Quint

Schietarrangement bekijk:
“De activiteit viel goed in de smaak, alleen maar positieve reacties ontvangen. De grote verhalen zullen nog wel even blijven hangen.”
– Dhr. Balder, Vriendengroep