Eigentijdse Hanzestad in een historisch decor!

GPStocht Zwolle

Zwolle, de hoofdstad van de provincie Overijssel, is een stad met een rijke historie. De stad, van oorsprong een handelsstad, is ontstaan dankzij de ligging aan verschillende waterwegen. De levendigheid die bij de handel hoort, is nog steeds één van de kenmerken van Zwolle.
De stad heeft een middeleeuws centrum, een prachtig theater, een ruim winkelaanbod, uitstekende hotels en restaurants en vele mooie parken. Zwolle heeft alles wat je van een eigentijdse stad verwacht, zonder dat de intimiteit van het verleden verloren is gegaan. De GPStocht Zwolle staat garant voor succes!

De historische gevels, de verdedigingsmuur en -torens, de Sassenpoort – als enige van de oorspronkelijk acht stadspoorten bewaard gebleven – en de stervormige stadsgracht geflankeerd door prachtige oude huizen en bomen zijn kenmerkend voor deze stad. De monumentale koopmanshuizen, prachtige steegjes en indrukwekkende vestingwerken nodigen uit om de stad te verkennen.

Wat je zeker tegenkomt tijdens de GPStocht Zwolle:

Tijdens onze GPStochten of spellen met GPS bezoekt u plekken en gebouwen waar u de geur van het verleden kunt opsnuiven. De tochten voeren u o.a. langs de Onze Lieve Vrouwe Basiliek met Peperbustoren en de enige nog overgebleven stadspoort van Zwolle, de ruim 600 jaar oude Sassenpoort waar pek en veren naar beneden kwamen.

Bron: Visit Zwolle

Vragen over de GPStocht Zwolle?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een GPStocht in Zwolle.

GPStocht Zwolle in het kort

  • Tijdsduur: gemiddeld 2 tot 3,5 uur
  • Aantal personen: 10 – 250 personen
  • Mogelijke locaties: binnenstad
  • Maatwerk mogelijk!
  • Fanatisme gegarandeerd