Hanzestad aan de IJssel!

GPStocht Kampen

Alleen het stadsfront van Kampen is al een bezoek waard. Een prachtige skyline vormt zich langs de IJssel met op de voorgrond de bruine vloot. Een gezellige stad met veel historische gebouwen die meer vertellen over de waterrijke geschiedenis van deze Hanzestad. De GPStocht Kampen wordt steevast als verrassend ervaren. En als evenementenbureau met roots in Kampen kunnen we deze natuurlijk van harte aanbevelen.

Kampen ligt in de regio IJsseldelta, een bijzondere regio met veel natuurschoon en water. De Hanzestad Kampen is een gezellige en veelzijdige stad met een sfeervol historisch centrum. De vele musea en attracties, evenementen, een gezellig winkel- en uitgaansgebied en een uniek buitengebied, staan garant voor één of meerdere dagen genieten.

De historische Hanzestad Kampen leent zich prima voor een ontdekkingstocht te voet. Buiten het historische hart, zijn er in de omgeving volop mogelijkheden voor verschillende tochten door het IJsselgebied, langs het prachtige rivierlandschap met uiterwaarden. Ook de zeven Kamper kernen en het Kampereiland met vele terpboerderijen, maken een bezoek aan Kampen en de regio IJsseldelta absoluut de moeite waard.

Bron: VVV IJsseldelta

Wat je zeker tegenkomt tijdens de GPStocht Kampen:

Tijdens onze GPStochten of spellen met GPS bezoekt u plekken en gebouwen waar u de geur van het verleden kunt opsnuiven of die een bijzondere functie vervullen in de plaats. De tochten voeren u o.a. langs de Nieuwe Toren, de nog 3 overgebleven stadspoorten, de Bovenkerk, de Buitenkerk, de Synagoge en de Stadskazerne, het zijn dé historische en gezichtsbepalende gebouwen en elementen in Kampen die u gezien wil hebben.

Vragen over de GPStocht Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een GPStocht in Kampen.

GPStocht Kampen in het kort

  • Tijdsduur: gemiddeld 2 tot 2,5 uur
  • Aantal personen: 10 – 100+ personen
  • Mogelijke locaties: centrum of buitengebied
  • Maatwerk mogelijk!
  • Fanatisme gegarandeerd