De leukste personeelsuitjes in Zutphen!

Bedrijfsuitje Zutphen

Een bedrijfsuitje Zutphen staat garant voor een heerlijke tijd in een historische omgeving en sfeer. Gelegen aan de Berkel en de IJssel is Zutphen één van de oudste steden van Nederland. En deze rijke geschiedenis zie je goed terug in de binnenstad, getuige de vele sporen. De meeste historische panden als kerken, pakhuizen, koopmanshuizen en delen van de vestingwerken zijn nog steeds te bewonderen. Het vormt het decor voor een aantrekkelijke mix van winkels, cultuur, evenementen en horecagelegenheden. Combineer jullie bedrijfsuitje met een bezoek aan één van de vele restaurants, cafés of lunchrooms. Maar je bent ook van harte welkom bij tal van kunstgaleries en werkplaatsen die je op verschillende plekken tegenkomt in de stad. Het draagt allemaal bij aan de populariteit van Zutphen dat dit jaar op plek 18 van de 20 grootste groeiers in populariteit stond.

Wat je zeker moet zien tijdens jullie bedrijfsuitje Zutphen!

In één van de oudste steden van het land wil je daar natuurlijk ook iets van meekrijgen. De meeste van onze groepsuitjes vinden dan ook plaats in de historische binnenstad waarbij je eens met hele andere ogen naar de stad kunt kijken. Loop maar eens door het centrum en kijk daarbij alleen eens omhoog, je weet echt niet wat je ziet. Prachtig versierde gevels, bijzonder details in beeldhouwwerken of kozijnen, het zijn de kleine bijzonderheden die dan op gaan vallen. Na het spelen of volgen van een GPStocht loop je in het vervolg anders door een stad.

Bedrijfsuitje Zutphen op maat!

Bij de meeste activiteiten die we in Zutphen aanbieden laten we jullie met veel plezier de binnenstad zien. Het kan natuurlijk ook zijn dat jullie een bedrijfsfeest bij jullie op locatie aan het organiseren zijn of dat jullie een andere mooie locatie in gedachten hebben. Ook dan helpen we jullie graag. Doordat we zelf beschikken over een groot assortiment aan materialen kunnen we ook gemakkelijk op een willekeurige locatie uit de voeten. Dat kan een aanvulling zijn op het bedrijfsfeest in de vorm van boogschieten of vlotvaren, maar ook een compleet programma als Expeditie Robinson behoort tot de mogelijkheden. Daag ons gerust uit.

Vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje Zutphen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een geschikt bedrijfsuitje in Zutphen.