De leukste personeelsuitjes in Kampen!

Bedrijfsuitje Kampen

Jullie bedrijfsuitje Kampen zal zeker in de smaak vallen. Dat durven we als organisator van groepsuitjes in Kampen best hardop te zeggen. En eerlijk is eerlijk, we hebben de stad wel mee. Onze Hanzestad leent zich perfect voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familieuitje. In de historische binnenstad kun je maar liefst 500 monumentale panden vinden, daarmee staat de sfeer als een huis. Prachtige versierde gevels, mooie doorkijkjes, smalle steegjes en een mooi groen plantsoen waar je echt even kunt ontspannen. En dan vergeten we nog dat Kampen het mooiste stadsfront van Nederland heeft, wat te danken is aan de ligging aan de IJssel. Laat je verrassen tijdens jullie bedrijfsuitje Kampen.

Wat leuk is om te doen tijdens jullie bedrijfsuitje Kampen!

We horen vaak dat Kampen niet meteen in mensen opkomt om te bezoeken maar dat wanneer ze er eenmaal geweest zijn, ze blij verrast zijn. Het bezoeken van de binnenstad is dan zeker ook een must-do. Dat kan natuurlijk met een traditionele stadswandeling maar wanneer het iets actiever mag dan kunnen we onze interactieve GPStochten van harte aanbevelen. Een beetje competitie tijdens jullie bedrijfsuitje mag natuurlijk niet ontbreken. En dankzij het interactieve karakter van de tochten komt het fanatisme vanzelf.

Jullie bedrijfsuitje Kampen afsluiten met een etentje?

Kampen heeft ook op culinair gebied veel te bieden, diverse internationale keukens zijn vertegenwoordigt, maar er zijn ook horecagelegenheden die enkel werken met seizoensgebonden producten. Met onze jarenlange ervaring in Kampen hebben we inmiddels een aantal samenwerkingspartners waarmee we dezelfde passie delen; we leggen graag mensen in de watten. En zit u vast aan een bepaald budget? Samen met onze partners zullen we ervoor zorgen dat jullie bedrijfsuitje Kampen passend en binnen het budget kan worden afgesloten.

Vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een geschikt bedrijfsuitje.