De leukste bedrijfsuitjes

in meer dan 12 steden!

We zijn trots op ons groeiende aanbod in activiteiten en groepsuitjes. Inmiddels verzorgen we sinds de start van ons evenementenbureau bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten en familieuitjes in meer dan 12 steden. De meeste arrangementen die we aanbieden zijn dan ook in meerdere steden te boeken maar we hebben ook programma’s die speciaal voor een stad of locatie geschreven zijn. Op deze manier weet u dat iedere optie een eigen karakter en sfeer met zich meebrengt. Met tal van materialen en activiteiten in eigen beheer kunnen we gemakkelijk opereren in een stad naar keuze zonder een al te hoge meerprijs.

Op deze pagina kunt u een aantal van onze standaard steden vinden waarin we groepsuitjes verzorgen. Deze vinden over het algemeen plaats in de binnenstad of op een externe locatie waarmee we samenwerken. Daarnaast worden we graag door u uitgedaagd om een event op een locatie naar keuze voor jullie samen te stellen. En of dat een binnen of een buitenlocatie is, we kunnen ongetwijfeld iets voor jullie betekenen.

Staat uw favoriete stad er niet tussen of wenst u een offerte op maat voor een locatie naar keuze? Neem dan gerust contact met ons op.