De leukste personeelsuitjes in Heerenveen!

Bedrijfsuitje Heerenveen

Heerenveen, gelegen in de provincie Friesland, is het oudste veenkanaaldorp van Nederland. De plaats is in 1551 ontstaan op het kruispunt van de Heeresloot en de Schoterlandse Compagnonsvaart. Veel van de kenmerkende en karakteristieke panden in de binnenstad stammen dan ook uit deze periode. Heerenveen telt zo’n 187 gemeentelijk monumenten en 32 Rijksmonumenten, en dat zijn er heel wat op een betrekkelijk klein oppervlak. In het heden staat Heerenveen bekend als de sportiefste regio van Nederland. Met Thialf en het Abe Lenstra-stadion binnen de stadsgrenzen is dat ook geheel terecht. Tijdens jullie bedrijfsuitje Heerenveen kunnen jullie dan ook alle kanten op.

Wat je zeker moet zien tijdens jullie bedrijfsuitje Heerenveen!

Met onze interactieve GPStochten door de binnenstad kun je een glimp opvangen van alle mooie gebouwen die Heerenveen herbergt. In het spelgebied zijn ongeveer 20 plekken voor jullie uitgezet en hoe jullie daar komen mogen jullie zelf bepalen. Op deze manier loopt ieder team zijn eigen route en zal iedereen met een ander verhaal terugkomen. Tijdens de tocht zullen jullie in ieder geval het Crackstate, Oenemastate en molen Welgelegen van dichterbij bekijken.

Bedrijfsuitje Heerenveen op maat!

De meeste activiteiten uit ons aanbod vinden plaats in de binnenstad maar het kan zijn dat jullie een locatie buiten de stad op het oog hebben. Ook dan hebben we verschillende activiteiten voor jullie beschikbaar. Dat kunnen outdoor activiteiten als vlotten bouwen en Mega Tangram zijn, maar jullie kunnen ook creatief binnenshuis aan de slag. Bijvoorbeeld tijdens de workshop mozaïek of het boetseren van elkaars hoofd in klei.

Vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje Heerenveen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een geschikt bedrijfsuitje.