De leukste personeelsuitjes in Leeuwarden!

Bedrijfsuitje Leeuwarden

Leeuwarden is de hoofdstad van de provincie Friesland en telt ongeveer 96.000 inwoners. De stad is één van de oudste steden van het noorden en heeft daar een enorme geschiedenis aan te danken. De geschiedenis gaat zelfs terug naar de Romeinse tijd toen er er mensen woonden op de plak waar nu de Oldehove staat. Echter pas in 1435 kreeg de stad stadsrechten. Met 617 inschrijvingen in het rijksmonumentenregister staat Leeuwarden in de top-15 van Nederlandse monumentengemeenten. In 2018 is Leeuwarden samen met Valletta uitgeroepen tot culturele hoofdstad van Europa, een titel die de stad met trots zal dragen. Het maakt een bedrijfsuitje Leeuwarden alleen nog maar boeiender.

Wat je zeker moet zien tijdens jullie bedrijfsuitje Leeuwarden!

Met een top-15 notering op het gebied van monumenten wil je natuurlijk wel iets van de stad zien. Onze interactieve GPStochten lenen zich hier uitstekend voor. Ieder team kan zijn of haar eigen route bepalen en zal dus ook hele andere dingen zien dan de concurrenten binnen het spel. Middels een GPS met voorgeprogrammeerde locaties zullen jullie onder andere de welbekende scheve toren Oldehove, de Waag, de Kanselarij en het Princessehog bezoeken. Door te speuren naar de kleinste details in gevels en mooie sierwerken zullen jullie voortaan anders naar gebouwen gaan kijken.

Bedrijfsuitje Leeuwarden op maat!

De meeste activiteiten uit ons aanbod vinden plaats in de binnenstad maar het kan zijn dat jullie een locatie buiten de stad op het oog hebben. Of willen jullie graag iets laten plaatsvinden bij jullie zelf op het terrein? Ook dan hebben we verschillende activiteiten voor jullie beschikbaar. Dat kunnen outdoor activiteiten als vlotten bouwen en Mega Tangram zijn, maar jullie kunnen ook creatief binnenshuis aan de slag. Bijvoorbeeld tijdens de workshop mozaïek of het boetseren van elkaars hoofd in klei.

Vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje Leeuwarden?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een geschikt bedrijfsuitje.