De leukste personeelsuitjes in Groningen!

Bedrijfsuitje Groningen

Groningen is een geweldige stad die bekend staat om de vele studenten die er studeren en feesten. Gezelligheid is er dan ook overal te vinden. Met talloze festivals en evenementen als Noorderslag en Noorderzon, prachtige architectuur en meer dan 600 monumentale panden is het een aantrekkelijke stad voor een groepsuitje. De meest bekende is uiteraard de Martinitoren met daaraan vast de Martinikerk die is gelegen aan de Grote Markt met haar vele horecagelegenheden. De nuchtere Groningers zijn ontzettend trots op hun stad en dat werd beloond met de titel Beste Binnenstad enige jaren geleden. Het draagt allemaal bij aan de bruisende reputatie van de stad en dat laten we jullie graag zien tijdens jullie bedrijfsuitje Groningen!

Wat je zeker moet zien tijdens jullie bedrijfsuitje Groningen!

Met zoveel monumentale panden in de binnenstad en het gezellige karakter dat de stad kenmerkt is het te gek om dat ook daadwerkelijk te zien en te ervaren. Onze interactieve GPStochten zorgen ervoor dat jullie de mooiste plekjes van de stad gaan zien en neemt jullie mee op ontdekkingstocht. In het centrum zijn meer dan 20 locaties uitgezet die worden weergegeven in de GPS, de weg ernaartoe mogen jullie zelf bepalen. Hierdoor loopt iedereen een andere route en kunnen jullie elkaar tips geven over wat je gezien moet hebben in Groningen.

Bedrijfsuitje Groningen op maat!

De meeste activiteiten uit ons aanbod vinden plaats in de binnenstad maar het kan zijn dat jullie liever op een eigen locatie aan de slag gaan. Ook dan hebben we diverse mogelijkheden voor jullie. Dat kunnen sportieve activiteiten als vlotten bouwen en Mega Tangram zijn, maar jullie kunnen ook creatief aan de slag. Bijvoorbeeld tijdens de workshop mozaïek of het boetseren van elkaars hoofd in klei.

Vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje Groningen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een geschikt bedrijfsuitje.