De leukste personeelsuitjes in Hattem!

Bedrijfsuitje Hattem

De stad Hattem ligt aan de noordrand van de Veluwe in de provincie Gelderland. Het kleine stadje, dat ongeveer 13.000 inwoners telt, kent een hele rijke geschiedenis. Hattem wordt al in 800 in de geschiedschrijving genoemd. Ondanks deze vroege vermelding was er in die tijd nog geen kerk of kapel in Hattem. In 1176 werd Hattem een zelfstandig kerspel en begon de stad te groeien. En met de gunstige ligging aan de IJssel trad Hattem ook toe tot het verbond van Hanzesteden. Binnen de stad zijn tal van monumenten en restanten zichtbaar die doen denken aan de historie. En met 94 monumentale panden en een molen binnen de stadsgrens is er tijdens jullie bedrijfsuitje Hattem genoeg te zien.

Wat je zeker moet zien tijdens jullie bedrijfsuitje Hattem!

Met onze interactieve GPStochten zul je Hattem echt beleven. In de binnenstad zijn verschillende bijzondere plekken voor jullie vastgelegd met de GPS, aan jullie de taak om deze te bezoeken en de juiste foto van de fotokaart te spotten. De route naar deze plekken is geheel aan jullie dus iedereen komt terug met een ander verhaal. Tijdens de tocht komen jullie onder ander langs het bakkerijmuseum, resten van de Dikke Tinne, de Dijkpoort en molen de Fortuin. Een tocht met een verscheidenheid aan echte bezienswaardigheden.

Bedrijfsuitje Hattem op maat!

De meeste activiteiten uit ons aanbod vinden plaats in de binnenstad maar het kan zijn dat jullie een locatie buiten de stad op het oog hebben. Ook dan hebben we verschillende activiteiten voor jullie beschikbaar. Dat kunnen outdoor activiteiten als vlotten bouwen en Mega Tangram zijn, maar jullie kunnen ook creatief binnenshuis aan de slag. Bijvoorbeeld tijdens de workshop mozaïek of het boetseren van elkaars hoofd in klei.

Vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje Hattem?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een geschikt bedrijfsuitje.