De leukste personeelsuitjes in Meppel!

Bedrijfsuitje Meppel

Meppel is een historische compacte stad aan de grens van Drenthe en Overijssel met ruim 32.000 inwoners. De gemeente Meppel bestaat uit tal van deelgemeentes en ligt op een kruispunt van riviertjes en stroompjes. Als schipperscentrum maakte Meppel een bloei door die sterk samenhing met de verveningen in Drenthe. Meppel heeft veel te bieden: van historische panden en sfeervolle grachten tot bruisende evenementen. Er valt tijdens jullie bedrijfsuitje Meppel dus echt genoeg te beleven en te zien!

Wat je zeker moet zien tijdens jullie bedrijfsuitje Meppel!

Het oude centrum van Meppel met haar karakteristieke straten, grachten en pleinen is het decor voor een gezellige en levendige binnenstad. Het gezellige karakter komt tot uiting in de oude geveltjes, kleine straatjes en mooie pleinen met horecagelegenheden. Ook de historie van de stad is duidelijk zichtbaar in het centrum. Vroeger werd vanuit Meppel de turf uit Drenthe verscheept. Zo ontstonden de handelsbetrekkingen met het westen van Nederland. In de huidige straatnamen zoals Keizersgracht, Heerengracht en Prinsengracht komt dit nog tot uiting. Een mooie manier om, al is het maar een klein stukje, Meppel te ontdekken zijn onze interactieve GPStochten die je door het centrum leiden en je met andere ogen naar de stad laat kijken.

Bedrijfsuitje Meppel op maat!

Ook als jullie het bedrijfsuitje buiten het centrum van Meppel plaats willen laten vinden hebben we diverse mogelijkheden. En dat kan natuurlijk ook op jullie eigen locatie, soms wel net zo makkelijk. Binnen ons aanbod van activiteiten zijn er een aantal die we op vrijwel iedere locatie kunnen uitvoeren, zowel binnen als buiten. Dat kunnen sportieve activiteiten als boogschieten en klimmen op een mobiele klimwand zijn, maar ook onze Ik Hou van Holland Quiz is een regelrechte hit. Of gaan jullie liever voor creatief en gaan jullie onder het genot van een goed glas wijn Dikke Dames schilderen?

Vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje Meppel?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een geschikt bedrijfsuitje in Meppel.