Met de leukste events in meer dan 12 steden!

Evenementenbureau Kampen

Servicegericht, gastvrij, persoonlijk en tot in de puntjes verzorgd. 4 kernwaarden die we met enthousiasme en passie in onze groepsuitjes en evenementen tot uiting willen brengen!

Evenementenbureau Kampen

Eventmate is in 2008 opgericht als dienstverlenende organisatie die ingezet werd voor het begeleiden van outdooractiviteiten en groepsuitjes voor evenementenbureaus door heel Nederland en af en toe daarbuiten. Langzaamaan werden zelf materialen aangekocht en samenwerkingen opgezet wat resulteerde in het opzetten van eigen producten. Eén van de eerste samenwerkingen was die met de Bataviawerf in Lelystad (vanaf 2018 Batavialand), niet de minste locatie. Ook lokaal, Eventmate is gevestigd in Kampen, werden er samenwerkingspartners gevonden waarbij het verstevigen van elkaars positie altijd een speerpunt is gebleven. Eind 2012 hebben we de focus met name gelegd op de stad Kampen omdat we vinden dat deze stad meer verdiend, het is de stad die we kennen. Een prachtige onontdekte parel met een geweldige historie en dito sfeer in de binnenstad.

Anno 2022 verzorgen we in meer dan 12 steden en tal van evenementenlocaties groepsuitjes op maat en worden we geregeld ingeschakeld voor evenementen met een speciaal tintje. Ook zijn onze verhuurmogelijkheden meegegroeid en beschikken we op dit moment over 10 vlotten die op 3 aanhangers het hele land door gaan. En met de groei in aanbod is ook ons team van professionele instructeurs niet achtergebleven. Samen met een tiental zelfstandige professionals zorgen we ervoor dat jullie groepsuitje of evenement tot in de puntjes is geregeld.

We wensen je alvast veel plezier toe tijdens de organisatie van jullie event!

Namens evenementenbureau Kampen – Team Eventmate

Heeft u een speciaal verzoek of wilt u meer weten over onze passie? Neem contact met ons op voor een kop koffie!