De leukste personeelsuitjes in Hasselt!

Bedrijfsuitje Hasselt

Hasselt is gelegen in de gemeente Zwartwaterland in de provincie Overijssel. Zoals de naam van de gemeente al doet vermoeden is het pittoreske stadje omgeven voor water. Het centrum ligt vrijwel direct aan het Zwartewater, dat vroeger verbonden was met de Zuiderzee, en even verderop stroomt de Dedemsvaart, mogelijkheden genoeg om het water op te gaan dus. Door dat vele water is de stad vroeger lid geworden van de Hanze en mogen ze zich een Hanzestad noemen. En zoals in alle Hanzesteden mag je ook hier veel prachtige monumentale panden verwachten die in de vele gezellige straatjes opdoemen. Daarnaast ligt Hasselt op een knooppunt van het netwerk Pelgrimsroutes naar Santiago de Compostella (de Jacobsweg). Er is dus genoeg te zien in dit kleine stadje, tijd voor een verrassend bedrijfsuitje Hasselt!

Wat je zeker moet zien tijdens jullie bedrijfsuitje Hasselt!

Naast het gezellige en compacte centrum wat prima te ontdekken is tijdens onze interactieve GPStochten, is ook een bezoekje aan het buitengebied de moeite waard. Met het uitgebreide netwerk van fiets- en wandelroutes kun je letterlijk alle kanten op. Een tochtje met de tandem of snorfiets maakt het bereik net iets groter waardoor jullie ook de omliggende dorpjes en kernen kunnen bezoeken.

Bedrijfsuitje Hasselt op maat!

De meeste activiteiten uit ons aanbod vinden plaats in de binnenstad maar het kan zijn dat jullie een locatie buiten de stad op het oog hebben. Ook dan hebben we verschillende activiteiten voor jullie beschikbaar. Dat kunnen outdoor activiteiten als vlotten bouwen en Mega Tangram zijn, maar jullie kunnen ook creatief binnenshuis aan de slag. Bijvoorbeeld tijdens de workshop mozaïek of het boetseren van elkaars hoofd in klei.

Vragen over de invulling van jullie bedrijfsuitje Hasselt?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over een geschikt bedrijfsuitje.