Pelgrimscode Leeuwarden

25 - 30 personen
€ 24,00 p.p.
31 - 40 personen
€ 23,00 p.p.
41+ personen
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

GPStocht: Pelgrimscode Leeuwarden

Spannend, interactief en een echte beleving; GPStocht de Pelgrimscode Leeuwarden staat garant voor het nodige fanatisme. Jullie kruipen in de huid van pelgrims en doorkruisen met behulp van een GPS de binnenstad van Leeuwarden. Langs kerken, torens en bijzondere gebouwen maken jullie op een hele andere manier kennis met de stad. Alles met maar één doel, het kraken van de Pelgrimscode.

De basis van het spel wordt gevormd door een GPS met daarin een kaart met vooraf geprogrammeerde coördinaten. Op de kaart staan geen straten en stegen, jullie moeten dus zelf bekijken hoe je tactisch gezien het snelste van de ene naar de andere plek komt. Op de te bezoeken plekken moeten jullie goed naar de omgeving kijken, tot in de kleinste details. Er hoort op iedere plek echter maar één juiste foto van de fotokaart. Ook komen jullie onderweg drie kisten tegen met daarin een pittige opdracht, dat kan een breinbreker of een zoekopdracht zijn. Met een juiste oplossing van de opdracht verdienen jullie weer aan aanwijzing over de code van de pelgrimsschat. De kisten zijn overigens afgesloten, eerst een sleutel verdienen bij de start dus!

Het team, dat uit maximaal 6 deelnemers bestaat, met de meeste aanwijzingen heeft de meeste kans op het ontcijferen van de code. Maar snelheid is geboden, er zit een addertje onder het gras.

Vragen over de Pelgrimscode Leeuwarden?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over deze actieve en uitdagende GPStocht.

GPStocht Pelgrimscode Leeuwarden in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 2,5 uur
  • Aantal personen: vanaf 25 personen
  • Inclusief: BTW, gebruik materialen, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team
  • Exclusief: gebruik mobiele telefoon
  • Opties: blikje fris met versnapering voor onderweg