Buitenactiviteiten

Teambuilding

10 - 20 personen
€ 27,50 p.p.
21 - 40 personen
€ 26,00 p.p.
41 - 50 personen
€ 24,50 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Teambuildingprogramma

U wilt meerwaarde uit uw teamdag of teamuitje halen? Op een ontspannen manier toch eens ander met elkaar bezig zijn doet al heel veel voor de teambuilding. Hierbij zijn samenwerkingsopdrachten een goed middel. Opdrachten waarvan je in eerste instantie misschien niet de moeilijkheid van inziet zijn perfect om bijvoorbeeld de communicatie eens goed te analyseren. Tijdens de activiteiten van ons teambuildingsprogramma komen diverse kenmerken als samenwerking, communicatie, plannen, leiderschap en vertrouwen ruimschoots aan bod. Middels goed uitvoerbare opdrachten zullen de deelnemers een goede weergave krijgen van de praktijksituatie binnen hun (werk)omgeving. Daarnaast zorgen de opdrachten voor grappige momenten maar misschien ook voor verhitte discussies.

Ter uitbreiding van ons basisprogramma kunt u bij ons een professioneel trainer inschakelen om dieper in te gaan op de materie. Een analyse die u ook daadwerkelijk toe kunt passen binnen uw organisatie. Prijs op aanvraag.

Meer informatie over de samenwerkingsopdrachten die in het basisprogramma aan bod komen vindt u HIER.

Zit de herfst er aan te komen of worden de dagen korter? Een deel van dit programma kunnen we ook binnen verzorgen. We maken hiervoor graag een programma op maat voor u.

Vragen over het Teambuildingsprogramma?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het teambuildingsprogramma.

Teambuilding in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 2,5 uur
  • Inclusief: BTW, gebruik materialen, deskundige begeleiding, prijsje om de sessie af te sluiten
  • Locatie: afhankelijk van de locatie kan het zijn dat er extra kosten gerekend worden, ook mogelijk op uw eigen locatie, zelfs binnen
  • Opties: ontvangst met een drankje

 

Onze klanten over Teambuilding in Kampen:
“We hebben het heel leuk gehad. Jammer dat het zo slecht weer was maar dat heeft niet in de weg gestaan. De locatie en de inhoud van het programma was goed, de uitleg helder en duidelijk.
– Mevr. Visser, Lyempf Kampen