Buitenactiviteiten

Vlotvaren, Steptocht & Mega tangram

15 - 20 personen
€ 28,75 p.p.
21 - 30 personen
€ 27,75 p.p.
30+ personen
€ 26,25 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Vlotbouwen, Steptocht en Mega Tangram

Een afwisselend programma met de nodige inspanning die in verschillende elementen samenkomen. Vanaf gemaal Broeken en Maten in Kampen vertrekken jullie met de step, een vervoersmiddels dat iedereen meteen aan vroeger doet denken. Middels een route door het buitengebied die door de GPS wordt aangegeven steppen jullie naar één van de vele waterkolken die Kampen rijk is. Daar aangekomen mogen jullie even genieten van een blikje fris met een versnapering, die hebben jullie dan ook wel verdiend na deze pittige steptocht!

Na een korte pauze starten we met de Mega Tangram, een ruimtelijke puzzel met een hoog samenwerkingsgehalte die zijn oorspong kent in China. Door het toepassen van verschillende communicatietechnieken zullen jullie een aantal figuren gaan leggen. En daarbij wordt de lat steeds hoger gelegd. Van verbale communicatie naar non-verbale communicatie tot communiceren via portofoons. Vooral deze laatste lijkt goed te doen maar zal pijnlijk blootleggen hoe makkelijk communiceren mis kan gaan. Het levert nieuwe inzichten op die ook toepasbaar zijn in een thuissituatie of werkomgeving.

Na de eye-opener met de samenwerkingsopdracht volgt een fysieke uitdaging in de vorm van het bouwen van een vlot. Jullie krijgen diverse materialen tot jullie beschikking waar jullie geheel naar eigen inzicht mee aan de slag kunnen. Natuurlijk zal onze ervaren instructeur jullie tips geven indien dat nodig is, het is toch wel fijn als jullie gewoon droog blijven. In een rechtstreeks duel nemen jullie het vervolgens tegen elkaar op dus zorg dat jullie vlot ook aerodynamisch goed in elkaar steekt. En jullie kunnen alles geven, de steptocht naar het eindpunt is daarop in afstand aangepast.

Het programma in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 3 uur
  • Locatie: Kampen
  • Inclusief: BTW, huur steps, gebruik materialen, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team, blikje fris met versnapering onderweg, stand-by service
  • Opties: ontvangst met lunch en BBQ na afloop

 

Onze klanten over dit groepsuitje:
“We hebben geslaagde middag gehad en ondanks de regen hebben we toch het hele programma kunnen doorlopen. Al was het even improviseren voor jullie. Top geregeld, we zullen jullie zeker aanraden!”
– Familie Penninkhof, familiedag