Buitenactiviteiten

City Codekraker

12 - 20 personen
€ 15,00 p.p.
20+ personen
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

City Codekraker

City Codekraker is een zenuwslopend spel in het centrum van de stad waarbij je slechts 1 uur de tijd hebt om de opdracht te volbrengen. De opdracht klinkt eenvoudig, ga op zoek naar vier kisten die staan opgesteld in de binnenstad en los de vraagstukken op. Deze vraagstukken zitten veilig achter slot en grendel, gelukkig krijgen jullie de sleutel zonder tegenprestatie.

Met de sleutel in de zak gaan de teams, die uit ongeveer 5 personen bestaan, de stad in op zoek naar de kisten. Met als enige houvast een plattegrond, waarop een deel van het centrum is gemarkeerd, zullen ze zelf hun weg moeten vinden. Lukt het om de kisten te vinden, de opdrachten te volbrengen en binnen het uur terug te keren naar het startpunt? De tijdsdruk doet zijn werk en zal het fanatisme steeds verder opvoeren.

Bij terugkomst worden alle opdrachten door de instructeur nagekeken en worden er aanwijzingen uitgedeeld voor het finalespel. En dit finalespel zal tot verwarde reacties leiden. Welk team zal de code kunnen kraken? Of is het misschien toch handiger om samen te werken?

City Codekraker is een uitdagend spel met verrassende elementen. Samenwerken en competitie gaan hand in hand en als je goed oplet zie je wellicht ook nog iets van de stad.

Vragen over City Codekraker?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over City Codekraker.

City Codekraker in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 1,5 uur
  • Aantal personen: minimaal 12 personen  Minder dan 12 personen? Neem contact op voor de mogelijkheden.
  • Inclusief: BTW, gebruik materialen, deskundige begeleiding, een prijsje voor het winnende team
  • Standaard locatie: binnenstad Kampen, overige steden op aanvraag en afhankelijk van groepsgrootte

Onze klanten over City Codekraker:
“Het uitje is bij alle leden van ons koor goed bevallen, leuke opdrachten waardoor iedereen mee kon doen en de sfeer was goed. De medewerker was duidelijk en gezellig, het was het echt een geslaagd uitje!”
Jongerenkoor Cantilena

“Dankjewel! We hebben een ontzettend leuke middag gehad, alleen maar positieve reacties”
Mevr. Schrijver – RIWB Team Hanze