Buitenactiviteiten

GPStocht: De Pelgrimscode

Vanaf 10 personen
€ 21,75 p.p.
Bekijk de prijzen per stad
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

GPStocht: de Pelgrimscode

Spannend, interactief en een echte beleving; GPStocht de Pelgrimscode staat garant voor het nodige fanatisme. Jullie kruipen in de huid van pelgrims en doorkruisen met behulp van een GPS de binnenstad. Langs poorten, kerken, torens en bijzondere gebouwen maken jullie op een hele andere manier kennis met de stad. Alles met maar één doel, het kraken van de Pelgrimscode.

De basis van het spel wordt gevormd door een GPS met daarin een kaart met vooraf geprogrammeerde coördinaten. Op de kaart staan geen straten en stegen, jullie moeten dus zelf bekijken hoe je tactisch gezien het snelste van de ene naar de andere plek komt. Op de te bezoeken plekken moeten jullie goed naar de omgeving kijken, tot in de kleinste details. Er hoort op iedere plek echter maar één juiste foto van de fotokaart. Ook komen jullie onderweg drie kisten tegen met daarin een pittige opdracht, dat kan een breinbreker of een zoekopdracht zijn. Met een juiste oplossing van de opdracht verdienen jullie weer aan aanwijzing over de code van de pelgrimsschat. De kisten zijn overigens afgesloten, eerst een sleutel verdienen bij de start dus!

Het team, dat uit maximaal 6 deelnemers bestaat, met de meeste aanwijzingen heeft de meeste kans op het ontcijferen van de code. Maar snelheid is geboden, er zit een addertje onder het gras.

Vragen over De Pelgrimscode?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over deze actieve en uitdagende GPStocht.

GPStocht de Pelgrimscode in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 2,5 uur
  • Aantal personen: afhankelijk van stad van voorkeur
  • Steden: Hasselt, Hattem, Kampen, Zwolle, Zutphen, Deventer, Meppel, Heerenveen, Leeuwarden en Groningen. Overige steden op aanvraag.
  • Inclusief: BTW, gebruik materialen, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team
  • Exclusief: gebruik mobiele telefoon
  • Opties: blikje fris met versnapering voor onderweg

 

 

Onze klanten over GPStocht de Pelgrimscode:
“Genoten van deze GPStocht door de stad Kampen, erg verrassend! En het spel haalt echt het nodige fanatisme in iedereen naar boven. Geweldig om te zien! Bedankt voor de organisatie en het advies.”
– Douane, teamuitje

“Namens alle deelnemers kan ik jullie meedelen dat een ieder, de Pelgrimscode, als positief heeft ervaren. De speluitleg van de instructeur was goed, de materialen waren goed en niet onbelangrijk het spel was tot op de laatste opdracht een uitdaging. Wij hebben gemerkt dat een ieder tot en met de laatste opdracht gedreven was om als winnaar uit de bus te komen.”
– Van Dalfsen Assurantiën, bedrijfsuitje