Buitenactiviteiten

Expeditie Robinson

15 - 20 personen
€ 28,50 p.p.
21 - 40 personen
€ 26,75 p.p.
41 - 60 personen
€ 24,00 p.p.
vanaf 61 personen
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Expeditie Robinson

Zijn jullie echte Robinsons en houden jullie er wel van om te moeten overleven? Gebaseerd op het welbekende TV-format Expeditie Robinson treden jullie in de voetsporen van de BN-ers. Natuurlijk komen de klassieke proeven als de evenwichtsproef, de vuurproef en de eetproef aan bod. Het is een uitdagend spelprogramma dat goed te spelen is met collega’s, vrienden of familie. Bepaal voor eens en altijd welk team er het meest Robinson-waardig is! En hierbij zijn kenmerken als lef, teamwork, tactisch spelen en het nodige doorzettingsvermogen belangrijke eigenschappen die goed van pas komen.

Op basis van de locatie, dat kan ook uw eigen locatie zijn, bepalen we de inhoud van het programma waarbij klassieke proeven worden gecombineerd met uitdagende activiteiten. Het bouwen van een vlot eindigt met het oplossen van een pittige hersenkraker, en na het boogschieten hebben de meeste deelnemers honger, als jullie begrijpen wat we bedoelen. Er volgen verschillende rondes van opdrachten waarbij op diverse manieren punten te verdienen zijn. Uiteindelijk zullen de beste teams strijden tegen elkaar in het finalespel waarbij het fanatisme volledig tot uitbarsting zal komen.

Expeditie Robinson is een uitdagend spelprogramma met verrassende elementen. Dankzij de diversiteit in de spellen en opdrachten is het een geschikte invulling van een personeelsuitje, vriendenuitje of vrijgezellenfeest. Jong en oud zal zich vermaken!

Vragen over Expeditie Robinson?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over Expeditie Robinson.

Expeditie Robinson in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 3 uur
  • Standaard locatie: Kampen, overige locaties op aanvraag
  • Aantal personen: vanaf 15 tot 100+ personen
  • Inclusief: BTW, gebruik materialen, deskundige begeleiding, een prijsje voor het winnende team
  • Exclusief: eventuele reiskosten en locatiekosten (afhankelijk van afname horeca)
  • Opties: ontvangst met koffie/thee of fris, pauzedrankje en BBQ of buffet ter afsluiting

Onze deelnemers over Expeditie Robinson:
“We hebben een hele leuke middag gehad. Het was goed voorbereid en geregeld. De instructeur deed het heel leuk en de locatie was ook prima. We hebben vreselijk veel geluk gehad met het weer. Iedereen vond het erg leuk en was enthousiast.”
Mevr. Visser – Familieuitje