Buitenactiviteiten

GPS Stadsspel

Vanaf 15 personen
€ 16,50 p.p.
Bekijk de prijzen per stad
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

GPS Stadsspel

Wilt u graag de stad verkennen op een uitdagende en competitieve manier? Dan is het GPS Stadsspel een te gekke activiteit! Wat actiever, voornamelijk met de hersenen, dan een gewone stadswandeling maar zeker voor iedereen haalbaar. Door de verschillende opdrachten onderweg en het feit dt ieder team zijn eigen route kiest krijgt iedereen een andere invulling van het spel.

Aan de hand van een GPS met voorgeprogrammeerde coördinaten zullen de deelnemers de mooiere plekken van de stad bezoeken. Op deze plekken zal een foto gespot moeten worden, vaak is dat een detail in een bijzondere gevel of een markant voorwerp. Goed en gedetailleerd rondkijken zorgt ervoor dat je hele andere dingen van de stad zult gaan zien. En wellicht ga je daarna ook anders naar de stad kijken en ga je de op het eerste gezicht onzichtbare juwelen eerder zien. Tijdens het wandelen naar de verschillende plekken zullen de deelnemers zich moeten buigen over de quiz met vragen over de stad. En natuurlijk lopen er in de stad heel wat enthousiaste ambassadeurs die kunnen helpen met deze vragen, het levert mooie gesprekken op.

Naast de quiz en het zoeken naar foto’s moeten er ook een aantal kisten worden gevonden die pittige opdrachten bevatten. Genoeg te doen dus! Na een speeltijd van 2 uur komen alle teams terug op het startpunt en worden de antwoorden nagekeken door de instructeur. Zullen de teams voldoende aanwijzingen hebben verdiend voor het eindspel? Slim en tactisch spelen, teamwork en een scherp oog zullen leiden naar de overwinning.

Vragen over het GPS Stadsspel?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het GPS Stadsspel.

GPS Stadsspel in het kort

  • Steden: Kampen, Zwolle, Zutphen, Deventer, Meppel, Heerenveen, Leeuwarden en Groningen. Overige steden op aanvraag.
  • Tijdsduur: ongeveer 2,5 – 3 uur
  • Aantal personen: afhankelijk van stad van voorkeur
  • Inclusief: BTW, gebruik materialen, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team
  • Opties: blikje fris met versnapering voor onderweg

Onze klanten over het GPS Stadsspel:
“Wij hebben dit spel gespeeld met de familie tijdens onze jaarlijkse familiedag. Ook opa en oma vonden het geweldig.”
– Mevr. Kaandorp, familieuitje

“De collega’s waren erg enthousiast over het spel. Veel gehoorde opmerkingen waren dat ze het leuk vonden om op een andere manier naar de bekende plaatsen te kijken. Minpunten kan ik zo niet noemen. Nogmaals hartelijk dank voor de fijne samenwerking.”
– Groen van Prinstererschool, teamuitje