Buitenactiviteiten

Codekraker

15 - 25 personen
€ 31,00 p.p.
25+ personen
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Codekraker in Batavialand

Bij Codekraker draait alles om de klok! Lukt het de deelnemers de benodigde oplossingen te vinden en daarmee de code van de schatkist te bemachtigen? 4 uitdagende opdrachten aan boord van de Batavia en maar één uur de tijd om ze te vinden en te volbrengen. De opdrachten zitten veilig achter slot en grendel in houten kisten. Om muiterij te voorkomen staan de kisten vast, vals spelen is dus geen optie! Samenwerken en tactisch spelen zijn zeker een vereiste, maar kunnen de deelnemers omgaan met de tijdsdruk? Na een uur spelen worden alle antwoorden nagekeken en volgt er een finalespel waarbij alles mogelijk is. Welk team kraakt de code?

Codekraker is erg goed te combineren met een vrij bezoek aan de werf van Batavialand. Beide onderdelen duren 1,5 uur waarbij er een mooi wisselprogramma ontstaat die kan worden onderbroken met een pauzedrankje en een hapje. Je kunt er ook voor kiezen om een rondleiding te boeken onder leiding van een museumdocent, wanneer je éénmaal in Batavialand bent dan wil je er natuurlijk ook iets over weten. Voor de rondleiding worden extra kosten gerekend, deze zijn op basis van aanvraag.

Vragen over Codekraker in Batavialand?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de activiteit Codekraker of de rondleiding over de werf.

Codekraker in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 1,5 uur, met vrij bezoek museum 3 uur
  • Aantal personen: 15 – 50+ personen, grotere groepen o.b.v. wisselprogramma met rondleiding. Minder dan 15 personen? Neem contact op voor de mogelijkheden.
  • Inclusief: BTW, entree Batavialand (€ 16,00), gebruik materialen, deskundige begeleiding, een prijsje voor het winnende team
  • Locatie: Batavialand Lelystad
  • Extra opties: rondleiding door museumdocent, ontvangst met koffie/thee of lunch, afsluiting BBQ of diner

Onze klanten over Codekraker:
“Het feestje van oudgedienden van de brandweer was zeer geslaagd. Mensen waren heel tevreden met de rondleiding en daarna het spel Codekraker. Het is niet alleen een leerzaam spel maar je moest ook goed nadenken over de opdrachten. Die zijn heel leuk maar soms ook erg moeilijk, echte hersenkrakers. De oplossing is vaak heel simpel. Het bevordert de samenwerking in het team, je bent echt samen bezig.”
– Oud gedienden Brandweer Lelystad