Buitenactiviteiten

Teambuilding Batavialand

20 - 40 personen
€ 48,50 p.p.
40+ personen
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Teambuilding Batavialand Lelystad

Teambuilding Batavialand geeft net dat stukje sfeer dat uw teamdag tot een geslaagd evenement maakt, en dat is voor een groot deel te danken aan de sprookjesachtige locatie; de werf van Batavialand. Proef de sfeer van de VOC terwijl je actief en samen bezig bent een opdracht tot een goed einde te brengen. Juist de, op het eerste gezicht, simpele opdrachten zullen jullie verbazen. Naast het feit dat de opdrachten een goed beeld geven van de praktijk binnen uw organisatie zullen de deelnemers ook nader tot elkaar komen. Hoe gaan ze het vinden om met 3 personen op een heel klein plateau te moeten staan? Of elkaar echt te moeten vertrouwen bij het Spinnenweb?

Uiteraard kunt u de teambuilding combineren met een rondleiding over de werf. De verhalen over de VOC-tijd en de samenwerking die bij de bouw van de schepen kwam kijken zullen jullie zeker inspireren. En helemaal gaaf is het om de dag af te sluiten met het afvuren van een kanonschot.

Meer informatie over de samenwerkingsopdrachten die in dit programma aan bod komen vindt u HIER.

Verloop programma:
De deelnemers worden ontvangen met een kopje koffie/thee bij Hajé de Taveerne. Zodra de groep compleet is worden de teams gemaakt en start het programma die in verschillende blokken is opgedeeld. Ieder team bestaat uit maximaal 12 personen en bij grotere groepen werken we met een wisselprogramma. Het programma is uit te breiden met een rondleiding over de werf of een extra fun activiteit.

Vragen over Teambuilding Batavialand Lelystad?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het teambuildingsprogramma.

Teambuilding Batavialand in het kort

  • Tijdsduur: inclusief ontvangst ongeveer 3,5 uur
  • Aantal personen: vanaf 20 personen Minder dan 20 personen? Neem contact op voor de mogelijkheden.
  • Inclusief: entree Batavialand (€ 16,00 p.p.), gebruik materialen, ontvangst met koffie/thee of fris, prijsje voor het winnende team
  • Locatie: Batavialand Lelystad
  • Extra opties: extra activiteiten, rondleiding, kanonschieten als afsluiting of voor jubilarissen