Buitenactiviteiten

GPStocht: de Kunstdeal

Vanaf 10 personen
€ 20,00 p.p.
Bekijk de prijzen per stad
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

GPStocht de Kunstdeal

Af en toe fout zijn is best leuk toch?! Tijdens GPStocht de Kunstdeal kunnen jullie je uitleven in de rol van onbetrouwbare kunsthandelaren. Viavia worden jullie benadert voor de aankoop van één van de meest bekende kunstwerken in de stad. Toevallig is het wel dat deze laatst is buitgemaakt bij een kunstroof. Maar goed, jullie kunnen best een extra zakcentje gebruiken en gaan op het aanbod in. De aanbieder is uiteraard op zijn hoede en de deal is niet zomaar gesloten. Hij zal jullie testen op jullie kennis op het gebied van kunst. Aan jullie de taak om jullie betrouwbaarheid te tonen.

Naast jullie ‘criminele’ activiteiten zullen jullie ook de stad beter leren kennen. Met behulp van de GPS en voorgeprogrammeerde coördinaten bezoeken jullie de mooiste plekken van de stad. Op deze plekken is het zoeken naar de juiste foto van de fotokaart; mooie details in gevels of bijzondere objecten. Het leert jullie anders naar de stad te kijken. Hebben jullie de juiste foto gevonden dan kunnen jullie de daarbij behorende code per SMS doorsturen. Dit levert vervolgens een kunstgericht vraagstuk op. Door het beantwoorden van deze vraagstukken komt de deal steeds dichterbij. Maar vertrouwd de handelaar jullie voldoende om de vindplaats van het kunstwerk te onthullen? En haast je want jullie tegenstanders zullen er alles aan doen om deze deal voor jullie neus weg te kapen.

Vragen over GPStocht de Kunstdeal?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over GPStocht de Kunstdeal.

GPStocht de Kunstdeal in het kort

Onze klanten over de Kunstdeal:
“Ik kende mijn collega’s niet weer, bloedfanatiek waren ze. Met 5 personen per team is er voor iedereen iets te doen. Navigeren, sms’en, foto’s zoeken en de vragen beantwoorden. Al hebben we daar ‘stiekem’  Google voor gebruikt 😉.”
– Savelbergschool Den Haag, teamuitje