Buitenactiviteiten

Hoogte activiteiten

Vanaf 10 personen
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Hoogte activiteiten op de werf van Batavialand

U wilt echt iets uitdagends tijdens uw evenement of bedrijfsuitje, iets waarover mensen het later nog hebben? Onze hoogte activiteiten worden altijd goed ontvangen. Het zijn uitdagende activiteiten waarbij mensen soms lang twijfelen en zich afvragen of ze het wel durven. Het mooiste moment is die wanneer ze definitief besluiten ervoor te gaan, uit hun comfortzone en over die hoge drempel. Eenmaal beneden zijn de reacties wisselend, van stil tot heel uitbundig, maar altijd met trots en een adrenalinekick. Gaaf toch!

Onze hoogteactiviteiten worden uitgevoerd door gespecialiseerde instructeurs die ruime ervaren hebben met werken op hoogte en het adviseren van deelnemers, wel zo prettig!

Hoogte activiteiten binnen ons aanbod:
Klimmen in het want:
De adrenaline stijgt naar grote hoogte. Via de netten van de Batavia klimmen de deelnemers, uiteraard gezekerd door één van onze instructeurs, richting het kraaiennest. Doel is deze te bereiken, daarna is het een kwestie van rustig afdalen. Een uitdaging voor elke deelnemer.

Over de boegspriet lopen:
Met evenwicht en lef kom je een heel eind, tenzij je last hebt van het water dat je onder je ziet. Een opdracht voor waaghalzen. De deelnemers lopen over de boegspriet naar het puntje van de boot. Het eerste stukje gaat nog wel maar zodra je boven het water komt wordt het pas echt hoog!

Abseilen:
Het is even iets anders dan abseilen van een rots of klimwand maar dat went snel genoeg. Via een touw dalen de deelnemers af van 1 van de 2 schepen op de werf. Vanaf de Batavia gaat dat aan de voorzijde van het schip waarbij de deelnemers op een vlot terecht komen. Daarnaast is het mogelijk om aan de achterzijde van de 7 Provinciën op de werf af te dalen.

Mobiele klimwand:
De klimwand van ongeveer 7 meter hoog is voorzien van macro-sculpturen waarmee de wand lijkt op een echte rotswand. Middels 2 verschillende klimroutes, die bestaan uit klimgrepen, klim je als deelnemer gezekerd en wel naar boven. En als je dan toch boven bent; geniet dan even van het uitzicht maar vergeet vooral niet te bellen!

De prijzen van bovenstaande activiteiten zijn op basis van aanvraag en afhankelijk van de tijdsduur, het aantal personen en het budget. Uiteraard kunt u deze hoogte activiteiten ook verwerken in een activiteitenprogramma op maat.

Vragen over onze hoogte activiteiten in Batavialand?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over deze hoogte activiteiten.

Hoogte activiteiten in het kort

  • Tijdsduur: afhankelijk van uw wensen
  • Aantal personen: vanaf 10 personen Minder dan 10 personen? Neem contact op voor de mogelijkheden.
  • Inclusief: activiteiten, ontvangst met koffie/thee, BTW, entree Batavialand (€ 11,-), optionele gratis rondleiding, gebruik materialen, deskundige begeleiding
  • Locatie: Batavialand Lelystad
  • Extra opties: ontvangst met lunch, afsluiting BBQ of diner, pauzedrankje met bittergarnituur