Unieke uitjes

GPStocht op maat

Vanaf 10 personen
€ 20,00 p.p.
Bekijk de prijzen per stad
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

GPStocht op maat

Deze op maat gemaakte GPStocht voegt een persoonlijke tint toe aan jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Speel dit interactieve spel met collega’s, familieden, je voetbalmaten of vriendinnen en leer elkaar echt kennen. Voor de GPStocht op maat kunnen jullie zelf de ingrediënten aanleveren en het dus zo gek of serieus maken als jullie zelf willen. Ook qua locatie kunnen jullie alle kanten op, al zijn de mooie steden in ons land wel het leukst en meest divers als speelgebied.

De basis van de GPStocht bestaat uit een GPS-apparaat, een mobiele telefoon en een fotokaart. Met de GPS doen jullie binnen het spelgebied verschillende plekken aan en zullen jullie op zoek moeten naar foto’s en/of codeplaatjes. Middels het per SMS doorsturen van juiste codes ontvangen jullie een meerkeuzevraag die door jullie zelf is aangeleverd. Wat is de hobby van Pieter? Wie scoorde dit seizoen de meeste doelpunten? Waar staat de afkorting ICT voor?

Door het beantwoorden van de vragen worden er letters verdient die leiden naar een woord dat goed bij jullie groep past. Het team dat als eerste dat woord heeft gevonden krijgt een hint over de vindplaats van een eindkist met daarin een beloning. Doordat er tijdens het spel hints en tussenstanden worden verstuurd wordt het fanatisme geprikkeld en dat leidt vaak tot rennende deelnemers. Succes verzekerd!

De prijzen voor deze activiteit zijn afhankelijk van uw stad van voorkeur, het aantal deelnemers en het budget.

Vragen over de GPStocht op maat?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over deze op maat gemaakte GPStocht.

GPStocht op maat in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 2 uur
  • Aantal personen: afhankelijk van stad van voorkeur
  • Steden: Hasselt, Hattem, Genemuiden, Kampen, Zwolle, Lelystad, Zutphen, Deventer, Meppel, Heerenveen, Leeuwarden, Borger en Groningen. Overige steden op aanvraag.
  • Maatwerk: zelf leveren jullie 20 meerkeuzevragen aan
  • Inclusief: BTW, gebruik materialen, voorwerk, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team
  • Extra opties: locatie of stad naar keuze, koffie/thee of fris bij ontvangst in horecagelegenheid, blikje fris met versnapering voor onderweg

Onze klanten over de GPStocht op maat:
“Voor een dag voor leidinggevenden van Sanquin Bloedvoorziening in het kader van gezondheidsmanagement hebben we Eventmate ingehuurd voor een GPStocht op maat. We wilden zo laten zien wat een leuke dingen je kunt doen rond stimuleren van bewegen. Het was perfect georganiseerd. Helemaal op maat, met vragen die bij het thema pasten. We hebben erg veel plezier gehad en de tijd werd erg goed bewaakt. Chapeau en zeker aan te raden!”
– Mevr. Karssenberg, Sanquin

“Wij hebben Eventmate gevraagd een custom-made teambuilding-event samen te stellen in de vorm van een GPStocht op maat en op basis van onze wensen. Eventmate kon een uitdagend GPSspel aanbieden, die hierop naadloos aansloot. In een persoonlijk gesprek zijn alle details doorgenomen en werden er leuke aanvullingen aangedragen om het thema teambuilding nog meer uit te bouwen. De dag zelf was een succes, mede door de duidelijke en goede begeleiding van de instructeur. Een ontzettend leuk concept!”
– Dhr. Ridder, ING