Special Events

Obstacle Fun Run Kampen

Prijzen
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Obstakel voor de BJG Groep Obstacle Run in Kampen

Al enkele jaren wordt de BJG Groep Obstacle Run Kampen georganiseerd door atletiekvereniging Isala ’96, een gemoedelijke hardloopwedstrijd met diverse obstakels onderweg. Het parcours dat zo’n 6 km. besloeg liep vanaf de atletiekvereniging richting het stadspark van Kampen.

In de vijver van het stadspark hebben we voor de organisatie een uitdagende en zware hindernis gebouwd in het water. Hiervoor hebben we gebruik gemaakt van onze tonnen en palen die we normaal gesproken gebruiken voor het bouwen van vlotten. De basis van deze hindernis bestond uit 4 aan elkaar gekoppelde vlotten waarbij de deelnemers 4 keer vanuit het water over de tonnen moesten klimmen. Een loodzwaar obstakel die achteraf door de deelnemers werd uitgeroepen tot gaafste hindernis!

Dit obstakel is slechts één van de mogelijkheden, we zijn creatief en denken graag met u mee.

Projectjaar: 2015, 2016, 2017 & 2018

Vragen over een dergelijk obstakel?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het huren van onze materialen en/of bouwen van obstakels.

Van onze opdrachtgever:
“We hebben Eventmate een aantal jaar geleden benaderd om een aantal obstakels te verzorgen in de Fun obstakelrun Kampen. Met hun buitensportervaring zorgen zij elk jaar voor het meest spectaculaire obstakel in de run!”
AV Isala ’96