Buitenactiviteiten

GPStocht: Kamper Uientocht

10 - 20 personen
€ 20,00 p.p.
21 - 40 personen
€ 19,00 p.p.
41 - 60 personen
€ 18,00 p.p.
60+ personen
€ 16,50 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Kamper Uientocht in Kampen

De Kamper Uientocht neemt jullie mee naar het verleden van Kampen. Er gaan nogal wat verhalen de ronde waarbij de Kampenaren niet als slimste uit de bus komen. Niemand weet of de Kamper Uien-verhalen, zoals ze worden genoemd, nou echt gebeurd zijn of dat je ze met een korreltje zout mag nemen. Deze Kamper Uientocht is gebaseerd op het verhaal van de ontsnapte parkiet van de burgemeestersvrouw. Op een dag ontsnapte deze uit zijn kooitje waarna de burgemeester beval de burg op te hijsen en de poorten te sluiten. Helaas is het vogeltje nooit teruggevonden.

Aan jullie de opdracht om de parkiet alsnog terug te brengen naar zijn kooitje. En als we van de denkwijze van de burgemeester uitgaan dan zou deze ergens in het centrum van de stad moeten zitten. Met een kooi in de aanslag leggen jullie een route af door het centrum waarbij jullie uiteraard de mooie plekken van de stad zullen bezoeken. Ook zal jullie kennis over de verhalen en Kampen zelf worden getest maar daarvoor kunnen jullie natuurlijk altijd de hulp van de Kampenaren die op straat lopen inschakelen.

Het interactieve karakter van de GPStocht zal zorgen voor het nodige fanatisme. Jullie zullen tijdens het spel SMSjes ontvangen met daarin hints en tussenstanden. Als je dan ziet dat je net 10 punten achterligt ga je vanzelf iets harder lopen. Brengen jullie de parkiet weer veilig terug? Alvast dank namens de burgemeester.

Vragen over de Kamper Uientocht in Kampen?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over deze GPStocht.

Kamper Uientocht in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 2 uur
  • Locatie: Kampen
  • Inclusief: BTW, gebruik materialen, deskundige begeleiding, Kamper prijsje voor het winnende team
  • Exclusief: gebruik mobiele telefoon
  • Opties: koffie/thee of fris bij ontvangst in horecagelegenheid, blikje fris met versnapering voor onderweg

Onze klanten over GPStocht Kamper Uien-tocht:
“We hebben veel geleerd over Kampen. Onderweg werden we aardig aangekeken met onze vogelkooitjes in de hand, wat het geheel erg humoristisch maakte. We hebben enorme lol gehad en sorry dat de kanarie het niet heeft overleefd, haha.”
– Jeugdtheater Quint, personeelsuitje