Buitenactiviteiten

GPS Tandemtocht

15 - 60 personen
€ 33,50 p.p.
60 - 100 personen
€ 32,50 p.p.
100+ personen
€ 30,50 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

GPS Tandemtocht

De tandem is een hilarisch vervoersmiddel waarbij het altijd even duurt voordat ieder tweetal hem onder controle heeft. Want hoewel je als tweede persoon wel een stuur hebt kun je er niet mee sturen. De GPS tandemtocht levert plezier voor tien op! Na de opstap en het oefenen leren de deelnemers de tandem steeds beter beheersen en is het tijd om te genieten van de omgeving.

De tocht wordt in de stad opgestart waarna de route jullie ook kennis zal laten maken met het buitengebied. Het ontspannende karakter en de gezelligheid onderweg maakt dat het geschikt is voor diverse gezelschappen. Maar het is niet alleen ontspannen, er zullen onderweg ook een aantal opdrachten volbracht moeten worden. Echte doordenkers waarbij je elkaar echt nodig zult hebben. Bij terugkomst worden de opdrachten nagekeken en wordt het winnende team beloond met een klein prijsje. Weet iedereen het eindpunt te halen binnen de tijd?

De GPS tandemtocht is perfect voor een middagje teambuilding. De verschillende elementen in de tocht maken het veelzijdig en het fietsen zelf nodigt uit om even goed bij te kletsen met elkaar. De tocht is uit te breiden met een tussenstop op een locatie met activiteiten als bijvoorbeeld boogschieten of vlotten bouwen, maar ook met een lunch of diner ter afsluiting.

Vragen over de GPS Tandemtocht?

Heeft u korter of juist langer de tijd? We maken graag een tocht voor u op maat waarin we al uw wensen kunnen verwerken. Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de GPS Tandemtocht.

GPS Tandemtocht in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 2,5 uur
  • Steden: Kampen, Zwolle, Hattem of een stad op aanvraag
  • Inclusief: BTW, huur tandem, gebruik materialen, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team, blikje fris met versnapering onderweg, stand-by service
  • Opties: koffie/thee of fris bij ontvangst in horecagelegenheid, lunch onderweg

Onze klanten over de GPS Tandemtocht:
“We hebben een hele geslaagde dag gehad! Alles was goed geregeld. De lunch was uitgebreid en lekker en de tandemtocht was ook geslaagd. Persoonlijk vond ik de route van de tandemtocht erg leuk. De collega waarmee ik op de fiets zat komt van buiten de stad en zij zei dat ze het normaal gesproken zag als stenen stad, maar dat ze het mooi vond om het buitengebied te zien. Al met al een topdag! Niets op aan te merken.”
– Te Biesebeek, bedrijfsuitje