GPStocht op maat Deventer

15 - 25 personen
€ 26,00 p.p.
26 - 35 personen
€ 24,50 p.p.
36+ personen
op aanvraag
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

GPStocht op maat Deventer

Deze op maat gemaakte GPStocht voegt een persoonlijke tint toe aan jullie bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Speel dit interactieve spel met collega’s, familieden, je voetbalmaten of vriendinnen en leer elkaar echt kennen. Voor de GPStocht op maat kunnen jullie zelf de ingrediënten aanleveren en het dus zo gek of serieus maken als jullie zelf willen. Ook qua locatie kunnen jullie alle kanten op, al is Deventer met zijn prachtige binnenstad een schitterend decor.

De basis van de GPStocht bestaat uit een GPS-apparaat, een mobiele telefoon en een fotokaart. Met de GPS doen jullie binnen het spelgebied verschillende plekken aan en zullen jullie op zoek moeten naar foto’s en/of codeplaatjes. Middels het per SMS doorsturen van juiste codes ontvangen jullie een meerkeuzevraag die door jullie zelf is aangeleverd. Wat is de hobby van Pieter? Wie scoorde dit seizoen de meeste doelpunten? Waar staat de afkorting ICT voor?

Door het beantwoorden van de vragen worden er letters verdient die leiden naar een woord dat goed bij jullie groep past. Het team dat als eerste dat woord heeft gevonden krijgt een hint over de vindplaats van een eindkist met daarin een beloning. Doordat er tijdens het spel hints en tussenstanden worden verstuurd wordt het fanatisme geprikkeld en dat leidt vaak tot rennende deelnemers. Succes verzekerd!

Vragen over de GPStocht op maat Deventer?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over deze op maat gemaakte GPStocht.

GPStocht op maat Deventer in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 2 uur
  • Aantal personen: vanaf 15 personen, tot 100+ personen
  • Maatwerk: zelf leveren jullie 20 meerkeuzevragen aan
  • Inclusief: BTW, gebruik materialen, voorwerk, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team
  • Extra opties: blikje fris met versnapering voor onderweg