Buitenactiviteiten

Vlotvaren & Mega Tangram

10 - 20 personen
€ 19,75 p.p.
21 - 40 personen
€ 18,75 p.p.
41 - 60 personen
€ 17,75 p.p.
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

Vlotvaren en Mega Tangram

Een mooie combinatie van fysieke inspanning en een stukje denkwerk, met als rode draad samenwerking. Het programma start met een opwarmer, wel een pittige overigens, in de vorm van een ruimtelijke puzzel. De Mega Tangram is een puzzel met geometrische vormen die zijn oorsprong vond in China. Er zijn tal van figuren mee te maken en jullie zullen er een aantal samen gaan leggen. En waar dat nog eenvoudig klinkt zal de moeilijkheidsgraad worden bepaald door de vorm van communiceren. In eerste instantie mogen jullie gewoon met elkaar overleggen, verbale communicatie, maar bij de tweede variant mag er niet gesproken worden. Dit maakt het al een stuk lastiger al kan het ook maar zijn dat de samenwerking juist beter verloopt.

De meest lastige variant is die waarbij de communicatie via portofoons verloopt. Elkaar uit laten spreken, goed naar elkaar luisteren en duidelijke communicatie zijn hier belangrijke aspecten. Een pakkende eye-opener die ook in de praktijk op het werk toegepast kan worden. Het is een perfect voorbeeld om te laten zien hoe snel communicatie mis kan gaan.

Na het leggen van de puzzels mogen de handen echt uit de mouwen. Voor jullie liggen touwtjes, palen, tonnen en spanbandjes klaar om daar een stevig vlot mee te bouwen. Denk goed na over de constructie en de bezetting van het vlot want jullie zullen het in een rechtstreeks duel op moeten nemen tegen het concurrerende team. Extra droge kleding is geen overbodige luxe!

Vlotvaren en Mega Tangram in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 1,5 uur
  • Locatie: Kampen, andere locaties op aanvraag
  • Inclusief: BTW, gebruik materialen, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team
  • Opties: blikje fris met versnapering, extra activiteiten
  • Exclusief: eventuele reiskosten of meerprijs vanwege locatie

Onze klanten over deze activiteit:
“Dank voor deze leuke activiteit. Erg leuk om de strijd te zien tussen de 2 teams, het samenwerken liet nog wel te wensen over. Met een nat pak tot gevolg. We hebben gelachen!”
– Ut Word Wà, teamuitje