GPS Moordspel Leeuwarden

20 - 30 personen
€ 22,50 p.p.
31 - 40 personen
€ 21,50 p.p.
41+ personen
Dit uitje boeken of heeft u een andere groepsgrootte?
Neem contact op

GPS Moordspel Leeuwarden

Het GPS Moordspel Leeuwarden is een uitdagend en verrassend spel waarbij je op een hele andere manier kennis kunt maken met de stad. Actiever dan een stadswandeling maar wel haalbaar voor iedereen. Door de verschillende elementen in het spel is het geschikt voor een uitje met vrienden, collega’s of met de familie. Hints en tussenstanden tijdens het spel per sms zorgen ervoor dat het fanatisme met de minuut zal stijgen. En dat leidt hoogstwaarschijnlijk tot een eindsprint als het er echt om gaat spannen.

Het verhaal:
Een bizarre moord in het centrum van Leeuwarden heeft ertoe geleid dat er veel onrust is ontstaan. De dader loopt immers nog steeds vrij rond. Er zijn al een flink aantal rechercheurs op de zaak gezet maar dat heeft nog niet tot een aanhouding geleid. En na het verdwijnen van het dossier en het ontbreken van het moordwapen zit de hoofdcommissaris met zijn handen in het haar. Er zal nu iets moeten gebeuren om de onrust weg te nemen.

Gelukkig zijn jullie daar om te ondersteunen in de opsporing. Aan jullie de taak om de naam van de dader te achterhalen en het moordwapen, dat ergens in de stad verborgen ligt, te lokaliseren. De dader heeft gelukkig een aantal steekjes laten vallen die kunnen dienen als jullie aanknopingspunten. Hopelijk is jullie kennis voldoende om alle sporen te kunnen begrijpen. Het team dat de meeste sporen heeft ontfutseld, de naam van de dader heeft weten te achterhalen en het moordwapen weet terug te brengen, is de winnaar van dit bloedstollend spannende spel. Maar let wel op; de concurrentie tussen de verschillende teams is hoog!

Vragen over GPS Moordspel Leeuwarden?

Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het GPS Moordspel.

GPS Moordspel Leeuwarden in het kort

  • Tijdsduur: ongeveer 2 uur
  • Aantal personen: vanaf 20 personen
  • Inclusief: gebruik materialen, deskundige begeleiding, prijsje voor het winnende team
  • Exclusief: gebruik mobiele telefoon
  • Opties: blikje fris met versnapering voor onderweg